Alýntý random Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Siz daha iyi bilirsiniz ama telif hakký olmayan içerikleri editleyerek, deðiþik YENÝ videolar oluþturuyorum. Remix yapýnca özgün oluyor mesela bu da öyle bir þey. Yani hint dizilerini alýp olduðu gibi yapýþtýrmadýðým için spam yapmadýðýmý söyledim. Yine de "sen bu iþi býrak" demediðiniz için size teþekkürler. Bazen düþük bazen yüksek gelirlerin olduðunu biliyorum tabii ama 350bin görüntülenmeye 1 dolar biraz saçma deðil mi? Reklam gösterilen oynatma sayýsý 2900 civarýnda gösteriyor analizlerde. 347bin görüntülenmede adblock mu vardý?
bu isi birak dedigim cok az sayida insan var fakat onlar gercekten birakmalari gerektigi icin diyorum. Bu isi birak diyorsam sende o isigi goremedigim icindir sadece yanlis bildigin seyleri duzeltmek istedim. SPAM baskasina ait icerigi alip yayinlamak degildir. Bir muzigin remix durumuda yanlistir. Telif almazsiniz belki ama YouTube bu tarz iceriklere orjinal icerik gozuyle bakmaz. Neyse konu disi seyler bunlar.

Reklam sadece adblock yuzunden degil, etkisi var ama degisik seylerde goz onune alinmalidir. Icerige girdigin etiketler bile reklamlarda rol oynar.