Alýntý Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
bu isi birak dedigim cok az sayida insan var fakat onlar gercekten birakmalari gerektigi icin diyorum. Bu isi birak diyorsam sende o isigi goremedigim icindir sadece yanlis bildigin seyleri duzeltmek istedim. SPAM baskasina ait icerigi alip yayinlamak degildir. Bir muzigin remix durumuda yanlistir. Telif almazsiniz belki ama YouTube bu tarz iceriklere orjinal icerik gozuyle bakmaz. Neyse konu disi seyler bunlar.

Reklam sadece adblock yuzunden degil, etkisi var ama degisik seylerde goz onune alinmalidir. Icerige girdigin etiketler bile reklamlarda rol oynar.
Hocam bu iþi býrak diyen sen deðildin baþka bir arkadaþtý. Ayrýca ýþýk nasýl görebilirsin ki herhangi bir videomu kanalýmý görmedin zaten. Sokaktan geçen adamlar dese býrak bu iþi tamam diyeceðim. Hepimiz youtube'la ilgilenen insanlarýz. Birbirimize faydalý olacaðýmýza býrak mý diyeceðiz yani. Bu iþi düzeltmek için ne yapmalýyým, reklamlar az çýkýyorsa nasýl arttýrabilirim bunlarla ilgili bilgi verilemez mi? Gizli bilgi mi bunlar?