Alýntý Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz

Telif hakki boyle calismiyor, Content ID sistemi otomatik tarama yapar veya hak sahibi denk geldiginde Manuel olarak hak idda eder. Hak idda eden bir is ortagina itiraz edersen YouTube gitmez, itirazin dogrudan CMS sahibine gider, yani o hakki idda eden kisiye gider, bu yuzden itirazlarda ingilizce savunmak onemlidir. ( Turk hak sahipleri icin demiyorum )
Bu video için demiyorum ama örneðin video kendi vidyom olsaydý da mý itiraz etttiðim halde Youtube ilgilenmeyecekti? Bu durumda sana ait olan bir þeyde itiraz etmenin bir mantýðý yok o zaman sadece videoyu kullanýp ondan hak iddia adem birine geçtiðinde..
Bundan bir þey anlamadým. Sen gelip benim arabamý çalýþyorsun ama diyorsunki Ruhsatý benim adýma ben kullanabilirim. Bu durumda ben Youtube mahkemesine deðil sana gelip itiraz ediyorum öyle mi?