þimdi ben bir tanesine itiraz ettim onu bekleyeyim diðerlerinden bir tanesini telif hakký var denilen kýsmý sildim 20K izleme olandan.
Bir de itiraz ederken þu not var "Youtube telif hakký itirazlarýna bakmaz" diyor bu itiraz þimdi bu kiþiye mi gidiyor yoksa Youtube a mý itiraz etmiþ oluyoruz?
Bu telif hakký iddialarýnýn da bu kiþi tarafýndan tek tek oluþturulduðunu sanmýyorum, kanal yeniden aktif hale gelirken sanýrým Youtube her videoyu yeniden tarýyor ilk yükleme yapýyormuþsun gibi ve ön izleme resimleri en son çýkýyor. Sanýrým o tarama esnasýnda bu adamýn kanalýnda bulunan videolar ile çakýþtý ve telif hakký geldi.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz, @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz