Bozkurt Nickli Üyeden Alýntý
Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Doðduk Milliyetçiyiz,ölsekde milliyetçiyiz,isteyen istediði kadar kendinin yýrtsýn bizi ülkümüzden kimse vazgeçiremez.Kitap Kuran,Hedef Turan.
Oy Verecek Baþka Parti Yok Deyip Akp'ye Oy Vermek, Baþka Kadýn Yok Deyip Bülent Ersoy'la Evlenmeye Benzer..Bu bir savunma deðildir,o zaman niye zamlardan dert yanýyorsun.Zam yapýldýkça zevk alman lazým bunlar bizim eserimiz diye.
Gerçi toplumlar hak ettikleri þekilde yönetilirler,biz millet olarak bunu hakettiðimiz için Allah baþýmýza verdi bunlarý.Bizdede bu algýyý yarattýlar bizden baþka oy verecek yer yok algýsý.
Diyoruzki iktidar domuz etini bile mutfaðýmýza soktu,vatandaþdaki cevaba bak:Olsun diyor bunlar besmele çekiyorya.
Besmele çekersen her þey serbest demek,Ülke yangýn yerine dönmüþ hala AKP.diyorsunuz ya helal olsun.Seçimden sonra filistine döneriz o zaman.
Birde demokrasi,özgürlük demek benim özgürlüðümü kýsýtlamak,benim aracýmý,dükkanýmý yakmak deðildir,millete gaz veripde meydanlara baþý boþ dökmek deðildir.HDP.ye diyorum.
Gerçi HDP.ile AKP.çoktan anlaþtý kazansalarda,kaybetselerde AKP.yi destekleyeceklerdir.