Alıntı Erdal Celebi Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Kanal tasarimin guzel ama sectigin kategori gercekten sabir isteyen bir kategori. Kimse ne izleyim diye bir kanal aramaz ve bulsa bile abone olmayi dusunmez. Bu yuzden aliskanlik edip merak uyandiracak bir duruma gelmek zaman alabilir. Bence video hazirlarkan sanki birileri senden onu istemis gibi dusun, binlerce goruntuleme bekleme, 3-5 kisi icin yaptigini dusun, zamanla oturacaktir yerine... Sadece Film meraklilarina ulasmak zor olabilir, yardimci olmasi adina bu tarz grublarda kanalini reklam et... FilmSeverlerin grublarinda
Merhaba,yorumun için çok teşekkürler.Aslında bu kategorinin daha kolay olacağını düşünerek seçmiştim.Hem yapanı çok yok acayip bi furya dönmüyor.Oyun kanallarında,salt bilgi kanallarında,teknoloji kanallarındaki gibi onlarca yüzlerce kanal yok.

Ama dediğiniz gibi anahtar kelime bakımından sıkıntı yaşıyorum genel olarak benim videolarıma arama sonuçlarında ulaşmaları ya da kanalıma ulaşmaları zor olabiliyor.1-2 videom var sürekli arama yapılıp araştırılan şeyler arasında onlarda farkını gösteriyor zaten diğer videoların yanında.

Reklam olayına gelecek olursak açıkcası çok beceremiyorum normalde facebook twitter kullanan bi insan değilim benim için uzun yıllar önce bitmiş mecralar o yüzden tekrar alışıp oraları kullanmak zorlaşıyor ama haklısınız youtube kitlesi de az olduğu için oralara yönelmek zorundayım.

Tekrar teşekküler