Alıntı runnerorhan Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Merhaba arkadaslar bu konu önceden paylaşılıp cevabı verilmiştir ama ben bulamadım.

Şimdi ben youtube ile adsense hesabını falan herşeyi yaptım video yükledim ve videomda da sarı reklam butonu çıktı ve 3 tıklama yazıyor adsense hesabımdaki raporlarda tık başıma da 0.13 tl yazıyor ama benim youtube hesabımda neden halen 0 $ yazıyor.

1. Tıklama olunca youtube hesabıma ne zaman para yatar
2. Youtube ile adsense parayı nasıl geçirilir.

Şimdiden saolun
1. 0$ yazar YouTube'da. YouTube biraz geç algılıyor parayı (Zaten o tahminidir) Adsense'de de 0$ yazar. Çünkü her ayın hemen hemen 10 - 15'i arası kaç para kazandıysanız yansır (Kazandığınız paranın yansıması için de bir miktar parayı geçmeniz gerekiyor.)

2. Otomatik olarak olur. YouTube'daki tahminidir. Hemen hemen ona yakın para kazanırsınız. AdSense'e de üstte dediğim gibi her ayın 10 - 15'i arası paranız yansır, paranın yansıması için belirli bir miktarı geçmeniz gerekir.

Bonus. AdSense'deki paranız 20TL'yi geçerse paranın yatacağı banka hesabını yazabiliyorsunuz. İlk 200TL'yi geçimesinde ise adresinizi doğruluyorsunuz, evinize bir pin geliyor, öyle doğrulanıyor. Sonraki aylarda da adresininizi zaten doğruladığınız için (Banka hesabınızı da doğrulamanız gerekiyor. AdSense belirli bir miktar yatırıyor ve "Biz kaç para yatırdık banka hesabınıza?" diyor. Genelde 30 - 40 kuruş arası yatırıyor (En az 1, en fazla 99 kuruş yatırırlar.) 200TL direkt olarak gelir. (Her ayın bilmem kaçında ödemeler yapılıyor. Bilmiyorum kaçında yapıldığını, sanırım ayın sonlarına doğru yapılıyor ödemeler)