Alýntý crazy_82 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Arkadaþlar Youtube Video düzenleyicisi ile son zamanlarda bir çok video hazýrlayýp ekledim.Bunlarýn bir çoðunda sýkýntý yok ancak bazýlarýnda videonuz 3.taraf ile eþleþti uyarýsý geldi.Bende netten bunu nasýl kaldýrabilirim diye aradým ve videonun sesini,açýklamasýný,baþlýðýný,ses zaman akýþýný deðiþtirdim ama nafile yine de olmadý.Videolar bir konu üzerinde fotoðraflarýn slayt þeklinde akýþý ve benim anlatýmým þeklinde.Yaptýðým deðiþikliklere raðmen 3.taraf sýkýntýsýndan kurtulamadým.Bunun yolu nedir? Acilen cevaplarýnýzý bekliyorum
Eslesen ucuncu taraf icerigi bir hata degildir ki atlatabilesiniz. Eslesen ucuncu taraf icerigi Youtube'un bir sistemidir. Content ID diye adlandirilan icerik yonetim sistemdir. Hak sahiplerinin icerikleri kontrol etmesi saglanir. Eger bir videodan eslesen ucuncu taraf icerigi almis iseniz, bu sunu soyler; Bu videoda baskasina ait bazi icerikler bulundu ve hak sahibi videoyu kaldirmak yerine kazancinin kendisine gitmesini istiyor.

Oncelikle kim eslesne vermis ? eslesen hangi surelerde ve gorsel mi isitsel mi ? eslesen aldigi bolum size mi ait ? veya gercekten hak idda eden kisiyemi ait ? gibi sorularin cevabina gore itiraz edebilir, videoyu birakip kazancini hak idda eden kisisine verebilir veya silebilirsiniz.

Sizin istediginiz yardim degil, illegalliktir. Esleseni yukarda anlattigim durumlar disinda atlatmak hile ye giriyor. illegalliktir.