Alýntý VPS.Systems Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Merhaba

Aslýnda ben þahsen yt ile uðraþmýyor olsam da yinede teknik açýdan bazý konularda bilgi sahibiyim diyebilirim.

Ve spam olarak algýlayýp kanallarý kapatmalarýnýda gayet normal görüyorum buna sebep olarakda þüpheli að gruplarý, þüphe uyandýrýcý yüksek internet hatlarý, normal bir insanýn kendi bilgisayarýnda 1 ayda yükleyemediði videoyu bot lar sayesinde 1 günde atabilmeler, bir birine çok benzeyen yada indirilip kalite ve imza eklenen videolar ve sayamadýðým daha bir çok unsur sebep olabilir.

Ayrýca youtube nin artýk insanlar tarafýndan bir iþ ve para kazanma sektörü haline getirilmesiyle beraber almalarý gereken önlemlerde devreye giriyor haliyle, bu nedenle de robot sistemler üzerine yoðunlaþarak videoya reklam kabul etmenin yaný sýra benzerlik ve günlük eklenme sayýlarýnýda otomatik kontrol etmiþ oluyorlar bu robot sisteminin (bot) þüphelendiði kanallarý kapatma olasýlýðýda çok yüksek oluyor.

Yani þahsen kýsa ve öz anlatmak istediðim ve tavsiyem bu iþi yaparken daha insancýl þekilde yapmak (yani youtube sisteminin sizi kendi evinizdeki bilgisayarýnýzdan yapýyormuþ gibi göstermek ve daha az yoðun bir þekilde iþlem yapmanýz) ona bir makina olmadýðýnýzý kanýtlamanýz gerekiyor bu sayede riskler düþecektir.

saygýlarýmla.
merhaba hocam burda merak edilen þey vds konusunda, satan kiþiler vds yi ayný ip den birkaç kiþiye ayarlayýp satabilir mi diye soruyor erdal. bu normalde mümkün deðil ama hosting þeklinde vds yi bölüyorlarmýþ diye duymuþ. böyle birþey mümkün mü diyor? sistem nasýl çalýþýyor bu konuda?