Alýntý Sargon Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Cevabýnýz için teþekkür ederim @Erdal Celebi

Yanlýþ tarihe bakýyor olmam mümkün deðil. Youtube Analitik ve gelir kýsmýnýn nasýl iþlediðini ve nasýl kullanýldýðýný çok iyi biliyorum. Benim bahsettiðim sorun zaten bu deðil.

Bildiðiniz 1-31 Aðustos kazancým 23,69 TL iken þu anda 1-31 Aðustos'a baktýðýmda kazancým 6,28 TL ve 1-2 TL kazandýðým günlerin tamamý 0,00 TL'ye veya 2-3 kuruþa düþürülmüþ. Sorun bu.
Bilinen bir sorun degil eger gecersiz tiklama suphesi olmamis ise durumu YouTube a duzgun bir sekilde anlatmaniz gerekecek. Genel bir durum degil sizin kanaliniza ozgu bir durum gibi duruyor.

Bu gunlere ait goruntulemelere bakmismiydiniz ? onlarda da dusus oldu mu ? Adsense den baktiginiz da durum nedir ? Tiklamalarda, goruntulemeler de, sayfa goruntulemesinde vs. diger istatistikler de oynama var mi yoksa sadece kazanclarda mi oynama var ?