Alýntý SNÝPER Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Öncelikle geçmiþ olsun diyorum. Geçmiþ cuma gününüz mubarek olsun.

Bu adamlar bir kanalýn para kazanmasý açýldýðý anda kapatýyorlar. Artýk ezberledik. O videolar tamamen özgünse ve size aitse gene açýlýr. Ancak deðilse açmalarý zor. 1 hafta önce yakýn arkadaþýmýn kanalý kapandý. Yarý özgün bir kanaldý. Ýtiraz etti. Kanalý açýp para kazanmayý kapatmýþlar bu sefer. O özellikle devredýþý.

Þimdi millet birbirini þikayet edip flaglýyor. Bu kesin bir olay. Ecnebiler böyle yapýyor mu tabii bilmiyorum. Zira orada attýðýmýz bir gol, burada iki gol mantýðýndan hareketle bizde 100 tane pýt oluyorsa orada 50 tane oluyordur. Ama oluyordur. Þaþmaz. Þaþýrtmazlar.

Konuya dönecek olursak benim Youtube iþinden umudum kalmadý.
Hele Türkiye ile ABD iliþkileri Fetö olaylarý yüzünden ve Zarrab davasýndan dolayý limoni durumda iken bu adamlar bizi hiç istemezler. Ambargo geliyor diyorlar. Ambargo geldiði anda ABD'den ve Avrupa'dan Türkiye'ye para transferi yaptýrmazlar.

Bakýn benim küçük bir Almanca yayýn yapan kanalým var. O kanaldaki videolar da izin alýnarak alýntýlanmýþtýr hep belli kanallardan. Ona hiçbir þey olmuyor. Ancak Türkçe kanal açýyorum, para kazanýr kazanmaz. Hooop kýrmýzý kart ve penaltý.

Kaç defa itiraz ettim. Araya adam sokmaya çalýþtým. Nafile.

Açmýyor deyyuslar. Takmýþlar bize.

Aslýnda youtube'a rakip bir site kurup reklam almak var ama du bakalým gün doðmadan neler doðacak.

Mevlam geç eyler ama neylerse güzel yeðler.
Allah aþkýna þu yazdýklarýnýzýn ne alakasý var, çýkýn artýk þöyle düþüncelerden. Komplo teorilerimiz yüzünden millet olarak burnumuz b*ktan kurtulmuyor.