Alýntý Kartal23 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Arkadaþlar merhaba;

Köyümü tanýttýðým bir kanalým var. Haftasonu Show Tv Lezzet Duraðý bizim köyde yapýlan çekimleri ekranlara taþýdý. Ben de YT dan bu 2 gündeki görüntüleri alýp birleþtirip kendi kanalýmda dün gece yayýna verdim.

Sabah bir baktým kimse izlememiþ bir tuhaflýk var muhakkak 3 veya 5 kiþi izler düþüncesindeydim. Kanal telif bölümüne baktým Ciner holding videoyu dünya da izlemeye kapattýrmýþ fakat kanalýma telif ihtarý verdirtmemiþ.

33dk lýk bu görüntüyü bu tip bir telife sokmadan normal izlenebilir telifle nasýl yayýmlatýrým?
videoyu 10 dk lýk bölümlerle 3 e bölmek geldi aklýma sizlerin düþüncesi ne olur?
Ben sunu anlamiyorum.

Bu bir hata mi sizin gozunuz de ? bir sorun bir engel mi ? Eger oyle ise sunu soyleyim...

Bu bir kural, haklarin maddi ve manevi sekilde korunmasi icin uygulanan bir sistemdir. Siz bu sistemi yanitlmaya calisacak yontemleri arastiriyorsunuz, bu haklara tecavuz etme karari aldiniz ve yardim mi bekliyorsunuz ?

2. is su, 10dk partlara boldugunuz de ne olacak ? telif hakki gecersiz mi oluyor ? neye gore 10dk ?

Ayric dunya engeli uyarisi hafife alinacak bir uyari degildir. Telif vermemis diye birsey yok, bir kac kere daha ayni uyariyi al 30 gunlugune para kazanma ozelligin kapanabilir veya tamamen. Hatta hesabin da kapanabilir cunku buna hak sahibi karar vermiyor, sistem otomatik isliyor.

Yeterince bilgi verdigimi dusunuyorum ve umarim bu durumdan vaz gecersiniz.