Saygýdeðer arkadaþlar, aziz site sakinleri ve kýymetli forum müdavimleri,

Selamün Aleyküm efendim. Hepinizin cuma günü mubarek olsun inþALLAH.

Þimdi efendim bir süredir Türkiye'deyim. Almanya'ya gidemiyorum bir süredir. Ailevi ve uhrevi bir takým sebeplerden ötürü.

Türkiye'de malum bilhassa elektronik eþya fiyatlarý döviz kurundaki yükseklikten ötürü çok fahiþ Avrupa'ya göre.

Þimdi Youtube için kamera lazým. Biraz kapanan kanalýmýn þokunu atlattýktan sonra ve kanalýmýn matemi bittikten sonra yeni bir projeye giriyorum. Videolarý ben çekeceðim. Ki kanalýmýn kapanmama ihtimalini arttýrmak, garantiye almak için.

Bunun için iyi bir kamera lazýmdý. Bir tane buldum. Yanlýz fiyatý Türkiye'de çok pahalý. Ebay'de ise yarý fiyatýna.

Yanlýz Türkiye'de bu kameranýn 24 ay garantisi var. Ebay'de ise garanti iþi þansa kalmýþ. Ýkisi de sýfýr. Marka, model, kabuk ayný. Akça kuþun pakça kardeþi gibi.

Siz olsanýz ne yönde karar alýrdýnýz ?

Ebay'den yarý fiyatýna mý satýn alayým yoksa Türkiye'den garantili fiyata mý ?

Ne dersiniz ?

Selam ve dua ile.