Forumda bunca acilan konu, sizin forumda ki aktifliginizi goz onune alarak aslinda bu soruyu sormaniza sasirdim, demek ki sadece online oluyor ve kendi ihtiyaclariniz dogrultusunda aktiflik gosteriyorsunuz
ihlal yapmamis, ceza almamis, uyari almamis bir Adsense ye baglanan kanalin SPAM mi ? Ozgun mu ? oldugu nerden anlasilsin ki ? su kovasimi ki bu

eskiden damlayan muslugun altina koyduk yariya kadar doldu simdi musluk damlamiyor ama yinede bunu koysak olurmu diye soruyorsunuz.
Detayli yazdim ki bundan sonra isin
mantigini kavramis olun, hayir sorun olmaz deyip gecistirsem yarin benzeri bir durumda yine celiskide kalacaksiniz, KAPANMAMIS bir adsenseyi kapanana kadar ister SPAM ister ozgun kanal baglayin, isterseniz ikisini birden baglayin ve sunuda unutmayin, OZGUN diye kanal kapanmayacak degil veya politika ihlali yapilmayacak deyil.
POLITIKALARA UYDUGUNUZ SURECE ( yinede problemle karsilasma imkaniniz var ) sorun olmaz, olursada bunun sebebi eskiden SPAM kanal bagliymis bu adsenseye diye olmaz.