Arkadaþlar buna ne iyi ne de kötü diyebiliriz.
iyi diyebiliriz ------ hakeden emek veren kanallar ortaya çýkacak belki spamýn birazda olsa önü kapanýp çalýþan sayýsý azalkacak
kötü diyebiliriz ----- bu iþten bile para kazananlar türeyecek zannediyormusunuz spam çalýþanlar boþ duracak her kanala 10.000 izlenim çakýp adsenseye baðlanmýþ kanal satýþý bile yapacaklar demesi demeyin yani youtube yine baltayý taþa vuruyor.Bu þekilde bir güncelleme ile bir yere varamýyor.
@
Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz bak burada açýk olarak yazmýþ anlamayacak birþey yok
6 Nisan 2017 tarihinden itibaren görüntüleme sayýsý 10.000'den az olan kanallarýn videolarýnda reklam yayýnlanmayacaktýr. YouTube Ýþ Ortaðý Programýndaki son deðiþiklikler hakkýnda daha fazla bilgiyi YouTube Ýçerik Oluþturucu Blogundan edinebilirsiniz.