Deðerli arkadaþlar, saygýdeðer forum müdavimleri ve pek deðerli site sakinleri.

Öncelikle her soruma büyük bir içtenlikle cevap verdiðiniz için size gerçekten çok teþekkür ederim. Saðolun, var olun.

Ben þu hususu size danýþmak istiyorum. Þimdi efendim, ben 10 gün önce falan anonim bir video yüklemiþtim. Ayný videoyu daha önce yükleyen ve videonun hiçbir suretle sahibi olmayan ve benzeri haltý 7 ay önce de yiyen þahýs da bana telif hakký ihtarý çekti. Daha önceki telif hakkýný geri çektirmiþtim Youtube'dan.

Ancak bu sefer geri bildirim yaptým 4 kere ve 4 seferde de karþý bildirimi iþleme alamadýk dedi Youtube. Oturup bir mahkeme edelim þu meseleyi bile demedi.

Þimdi her neyse efendim.

Ben 14 Þubat'da karþý bildirim gönderdim Youtube'a. Ancak aradan 1 hafta geçti. Hala ne ses var ne seda. Panele girince -Karþý Bildirim Ýncelenmeyi Bekliyor- diyor.

Ancak hesabým tehlikede bu sahtekar yüzünden. Þu an kale boþ yani. Çakalýn biri vurursa gol olur. Bu golü engellemem gerek. Çünkü burada yediðimiz bir gol orada iki gol sayýlýyor. Unutmamalý.

Bu sebeple diyorum karþý bildirime cevabý beklemek yerine Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz adresine mail mi çeksem ?

Ne dersiniz sayýn arkadaþlar ? Lütfen yardým edin.

Ýyi çalýþmalar. Saygýlar.