Serkan Hocam þuan puan birikiyor ödeme alýrsam direk kanýtýný mutlaka atarým zaten eðer yineden sýkýntý olursa silebilirsin konuyu seni uðraþtýrmak istemem![]()
Bilgilendirme: Bu Konu 3572 gün önce açýldý. Eðer durumunuz doðrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanýcý_adý ) þeklinde yada daha güncel konulara bakýn.
Serkan Hocam þuan puan birikiyor ödeme alýrsam direk kanýtýný mutlaka atarým zaten eðer yineden sýkýntý olursa silebilirsin konuyu seni uðraþtýrmak istemem![]()
Ýnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardýr: Erkeðin cesur kadýnýn namuslu olmasý. Bu iki meziyetin yanýnda hem erkeði, hem kadýný þereflendiren bir meziyet vardýr. Ýcabýnda tereddütsüz
canýný feda edebilecek kadar vatanýna baðlý olmak. Ýþte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardýr. Bundan dolayýdýr ki Türkler öldürülebilir, lakin maðlup edilemezler"
bence para birikmiþ olmasý lazým kanýt eklemen gerekiyordadindayt Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir! Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "
" Delikanlýlýk ne racon kesmek ne adam öldürmeknede haraç kesmektir. delikanlýlýk akþam olunca evine ekmek götürmektir... "
KANALIMA GÝTMEK ÝÇÝN
Skyp :PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
ADAM GÝBÝ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)