Allaha Cok Þükür ki 1.670 Abone 10.000 saat izlenme var ☺
Aynen dostumYunus Yeþil Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Gerçi benim için deðiþen bir þey olmadý. Keyfine yapýyordum daha bir uzun süre keyfine yapmaya devam edeceðim. Yukarýda da yazýlmýþ ama ben de ayný fikirdeyim. Bu sistem spamcýlarý deðil sadece ve sadece özgün kanallarý etkiler.
Ben o saticilara kizmiyorum. Ben, o saticilara o imkani veren sen, ben, bizlere kiziyorum. Cunku biz satin almaz isek onlar SA-TA-MAZ.! Cozumu aslinda Bu kadar basit ve net.farklýbilgiler Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Dediginiz sey zararli olarak aligilanmaz ancak pasif kullanici olurlar. ( Her zaman ayni sonuc olmaz, tabi ki de olusturacaginiz icerige bagli olarak ) kisa vade de bir sorun teskil etmse de, ilerde bu durum fark edildigin de YouTube yine yeni onlemler alacaktir.Hocam gruplaþarak abone olsak mesela facebook grubunda yapsak bunu kanallarýmýzý oraya yazýp sadece abone olsak bu zararlý bir davranýþ olarak mý algýlanýr ?
Ayrica, @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz 'in dedigine ben de katiliyorum. YouTube keyfe keder kural koymuyor. Hic bir platform ( Burasi dahil ) keyfe keder kural koymaz. Yasanan olumsuzluklarin onune gecmek, kontrol etmek amaclikural koyar. Eger bu yeni kural gelmis ise, onceki ise yaramadigi icindir. 10K siniri geldiginde de ayni bu sekilde dusunuldu, "izlenim satin alalim, bir birimizin videolarini izleyelim, Grup olusturup videolarimizi paylasalim vs. Bak sonuc ne oldu ? ki YouTube bizzat acikladi, 2017 yili BOKTAN gecti dedi, buna ragmen %40 buyume gosterdik ama o sekilde devam edemeyecegimizi anladik ve bu kurali getirdik dedi. YouTube kendisi dedi bunu, sen hala oyle oldugunu sanmiyorum diyorsun.
Kimin neyi neden getirdiginin aslinda bir onemi de yok, gelen seyi kime ne derece zarar veriyor ? onemli olan bu. Iste bu sorunu cevabi da, sana ve senin gibi yeni baslayan insanlara zarar veriyor. Yani "Kendi Bindiginiz Dali Kesiyorsunuz"
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Nedense hic sasirmadim. Ama diyorum ya, suc onlar da degil bizler de. O foruma uye oluyoruz, para verip destek oluyoruz.ytpara þuanda böyle diyenlerle dolu
valla 1 aydýr geliþtirdiðim bir kanalým var 400 abonesi var 2000 saat de izlenmiþ. biraz zaman alacak 1000 aboneye ulaþmak ama bakalým hayýrlýsý.
ama güzel yaný da, para kazanma açýldýktan sonra 1-2 lira yerine en az 30-40 lira getirecek direk.Insanlar bunu yaptikca onlarda onu yapmaya devam ediyor. Yani onlar, insanlarin istedigi seyi veriyor. Cogunluk orda olduguna gore
demek ki cogunluk boyle hile hurda seyleri seviyor. Ne diyebiliriz ki ? saygi duymak lazim.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
YouTube n'zaman ozgun calisanlar icin bir sey yapti ki ? getirdigi kurallarin hepsi illegalcilerin hayatlarini kurtardi. Ben iste buna cildiriyorum. Buna tahammul edemiyorum. Yaw arkadasim adam zaten basiyro parayi, serefsizin biri basiyor yapay goruntulemeyi, aboneyi, akilsizin biride veriyor parayi isine baskiyor. Peki ya Pentium 4 islemciye sahip PC ile, dogru durust ses almayan 3-5TL lik mikrofon ile icerik uretip okul hasligimi cikarmata calisiyim diyen kisi ne yapiyor ? HIC BIRSEY. YouTube ne halt yiyor belli degil, kimi koruyor, kimi savunuyor belli degil.2 saatlik 5 tane video atarsýn kanala; tableti, cep telefonu sesini kýsarsýn sabahtan akþama oynar. 2 saatlikler bitince de attýðýn videolarý liste þekilde oynatýrsýn. Sýrf 2 saatlik video ile günde 20 saat geldi. hiç videolarýný seyretmeyen olsa bile bu þekilde 6-7 ayda izlenmeyi saðlarsýn. Spamcýlarý hile yapanlarý daha çok zora sokmayacaktýr. Aksine özgün çalýþanlarý daha çok zora sokacak bir sistem oldu. Yeni kanal açmýþ bir kiþi haftada 2 tane 8-10 dakikalýk güzel video hazýrlayan bir kiþi 1000 kiþi ve 4000 dakikayý kim bilir ne kadar sürede dolduracak. Resmen youtube'un dibi hareketine karþýlýk cezalandýrma gibi olmuþ.
En iyi ornegi Mertcan Bahadir, Ahsen TV.... Bu kanallarin her ikiside Topluluk ihlali, guya biri islam adina icerik uretiyor. Aq adam cikiyor sokaga resmen kiskirtici soru soruyor. Her acidan kiskirtici icerikler uretiyor. Digeri desen kufurdan baska bir sey yok. Bu kanallar Gizza daGizza da dort dortluk bir sirket degil
yani ortak yanlari hepsinin de PARA ve nedense bunlarn ucude her hangi bir ceza yada yaptirim ile karsilasmiyor. Adam geliyor benim kanalimi topluluktan kapatiyor, cocuk icerigi ureten, eglendiren kanallari topluluktan kapatiyor.
simdiye kadar YouTube neyi ozgun calisanlar icin yapti ki ?
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Yapacak bir þey de yok köle sahip iliþkisi gibiyiz ayný.. (: Adamlar yeni baþlayanlara el atalým, kalkýndýrma projesi yapalým yerine farklý þeyler yapýyorlar. Bir yandan haklýlar mý haklýlar. Nasýl olsa parayý kendileri kýrýyor. Ben youtube u yönetsem aynýsýný yapar mýydým bence daha beterini yapardým..Restless Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ama sahibi olmadýðým için þu an için bize yapýlan haksýzlýk mý evet haksýzlýk.. Ama buna raðmen yine de kullanmaya devam ediyoruz.. Ýlginç insanlarýz vesselam..
![]()
google getirdiði her güncelleme ile emeði ile doðru düzgün çalýþanlara darbeyi vurdu bu sadece youtube platformunda deðil google her platformunda hep böyle olmuþtur.Zamanýnda bir saç sitem vardý hiti azdý ama google görsel hiti çok iyiydi ve kazandýrýyordu ama arkadaþlar resimlere ana sayfa linki veren hile hurda yapan dengesizler yüzünden bir güncelleme yaptýlar günlük 200 arasý gelen hit 1 bilemedin 2 oldu yani demem o ki güncelleme geldimi aðýr bir darbe geldi diyeceksin.Alsýn youtube platformunu bi tarafýna týksýn kafam rahat artýk ilgilenmiyorum youtube ilerocker_tr Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir! Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "
" Delikanlýlýk ne racon kesmek ne adam öldürmeknede haraç kesmektir. delikanlýlýk akþam olunca evine ekmek götürmektir... "
KANALIMA GÝTMEK ÝÇÝN
Skyp :PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
ADAM GÝBÝ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Su son yazdigina gercekten katiliyorum Erdal hocam. Bu yazdigin kanallar buyuk kanallar fakat butun topluluk ihlallerini cigniyor ve hicbir yaptirim yok. Bizim kicik kirik kanallarimiz topluluk ihlali dye gecistirilip kapatiliyor. Hadi bizim ki kapandi vardir bisey deriz de bu adamlarin ki gibi bircok kanal var onlar neden kapanmiyor anlamiyorum. Hayir birde youtube neden bu kadar cocuklara yonelik bir platform gibi bu kadar kural koyuyor onuda anlamis degilim. RTUK ten beter cikti vallahi..Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Vidi Vodo, Dailymotion, Meta Cafe gibi video siteleri adam akýllý bir atak yapsalar ve yt'nin tekelini kýrsalar. O zaman bir þeyler deðiþecektir. YT tekel olduðu sürece doðru dürüst bir þeyler olacaðý yok
Konu rocker_tr tarafýndan (19-01-2018 Saat 00:44 ) deðiþtirilmiþtir.
"Amatörler ekipmaný, profesyoneller zamaný, sanatçýlar ise ýþýðý düþünür"
"Beyin en iyi makineyse; Gözler en iyi objektiflerdir."
"Ne kadar zayýfsan, kazanmak için o kadar acele edersin. Müsabaklarda da iþler ne kadar zorlaþýrsa galeyana geldikçe o kadar yoluna taþ koyarsýn."
"En güçlü yaratýcýlýklar, en kýsýtlý koþullarda ortaya çýkar"
Evet bu baraj bence de güzel oldu. Dün gördüðümde caným sýkýldý açýkçasý. Çünkü ben 8 ay önce kanal açtým ve Youtube'da video yapmaya dair hiç bir þey bilmiyordum. Kimseyi taklit etmedim kimsenin emeðine tenezzül etmedim. Aylarca videolarýmý 100 kiþiden fazla izleyen olmadý. Sahte abone toplamaklada uðraþmadým hiç. Ýnsan emeðini hak ediyorsa mükafatýný zaten alýr bir þekilde. 10k yý geçtim, adres doðruladým, para çekme eþiðine ulaþtým geçen ay ilk emeðimin kazancýný aldým. Saatlerce bannerleri müziðiyle çekimiyle editlemesi ve sistemli yüklenmesiyle uðraþtýðým videolarýn emeðini aldým. 288 abonem, 163k görüntülenme ve 8 ayda 3177 saat izlenmeye sahibim. 1000 aboneye 1 yýlda ulaþacaðýmý sanmýyorum. Videolarým ayný kategorideki rakipleri 2k-10k-50k abone sahip kiþiler. Buda benim kanalýma gölge düþürüyor. Tabi barajýn o zamana kadar tekrar artmasýda bir olasýlýk.
Bu kadar uzun lafý okumak istemeyen olursa kýsasý; bu yeni baraj iyi oldu. Yeterli mi? Yetersiz. Taklitçileri, hazýrda olan videolarý tekrar düzenleyip telif haklarýný aþarak yükleyen ve izlenme kazananlarak bu barajlarý aþanlara bir sistem getirsinler. Kendi sunucularýný boþaltmýþ olurlar![]()
O buyuk dedigin kanallar da bir zamanlar kucuktu. Eger bize yaptigini yapsaydi zamanin da, onlarda buyumezdi. Bakin, bunlar benim dusuncelerim, benim teorilerim ama saglam delillere dayali sekil de ortaya atiliyor.mami220 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
1- Ahsen TV nin bir kanali Zoomin tv deydi, o zaman iki kanali var di ve ikisi de yeni gelisme donemindeydi. Zoomin tv deki hesabi SPAM, Topluluk gerekcesiyle kapatildi. YouTube acmadi ve bu adamlar diger hesaplari ile Gizza ya baglandilar. Ne tesadufkanal kapatilmayacagi, kapandiginda actiracaklarina dair garantiler vs vermisler. Neye dayanarak verdikleri mechul.
2- Ortada illegal calisan bir MCN var. Google bu MCN bir sey yapmiyor.
3- Ortada illegal calisan veya politika ihlali yapan kanallar var ama bunlar da acik. ( Belki yapiyorlar bize denk gelmiyor. Ayni gun actiriliyor yenden )
4- Bu kanallara bakiyorsun cogunlugu illegal calisan MCN lere bagli
Simdi birisi bana desin, burda bir ali cengiz oyunu yokta ne var ? Aslinda onlarinda kanali kapatiliyor bana gore ama hemen aciliyor. Burda yaptigimiz en buyuk hata su, "Bana dokunmayan yilan bin yasasin." Bizlik bir durum yok, bize giren cikan yok, bizim isimiz goruluyor. Ister hirsiz olsun ister arsiz. Sorgusuz suhalsiz destekliyoruz o sirketi, kurumu, kisiyi vs.
Dogru tektir. Oyle cesiti, alternatifi, duzeni, bahanesi yok. Bu dogruyu yapabilsek emin olun herkes icin iyi olacak ama kendi cikarlarini dusunen sahsiyetsizler yuzunden dogrucular yaniyor iste.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Ýzleme aldýðýný tahmin ettiðim ki çok yüksek miktarda izleme vardý, hatta benim ilk yayýnladýðým telifsiz 2 videoyu kopyalamýþtý, benim videolar 10 k-15 k izlenmiþken ayný videolarý benden sonra yayýnlamasýna ve abone sayýsý benim 5 de birim olmasýna raðmen 10 kat fazla izlenmiþti. 3-4 ay takip ettim. Ýzlemeler sürekli silindi, 1 kuruþ kazanamadý ve en sonunda kanalý býraktý 1-2 video atmýþ onlarda da izlenim yok. Yani izlenim falan tesbit edildimi mimlenirsin, hayýr gelmez o iþten.Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Bizde hayir gelir demiyoz zaten ama iste lafta dinletemiyoz ki...aliorhan Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Artýk keþfettiðiniz gelecek vadeden kanallara abone olmak daha önemli oldu. Bu yüzden kaliteli kanallara abone olup sosyal medyada paylaþarak onlara destek olmalýyýz.
"Amatörler ekipmaný, profesyoneller zamaný, sanatçýlar ise ýþýðý düþünür"
"Beyin en iyi makineyse; Gözler en iyi objektiflerdir."
"Ne kadar zayýfsan, kazanmak için o kadar acele edersin. Müsabaklarda da iþler ne kadar zorlaþýrsa galeyana geldikçe o kadar yoluna taþ koyarsýn."
"En güçlü yaratýcýlýklar, en kýsýtlý koþullarda ortaya çýkar"
Bende de bi kaç gün önce ortaya çýktý bu durum fakat yine ayný ibare var " Kanal onaylama biraz uzun sürüyor falan filan vs vs ...... " bekliyorum bakalým. Baþvuralý 2 ay oldu ne zaman onaylanacak.
Durum þu an bu:
![]()
Merak ettiðim bir konu var. Þimdi bu para kazanma olayýný açabilmek tek seferlik mi yoksa sürekli 12 aylýk izlenme süresi takip mi edilecek. Sistem 12 aylýk izlenme süresini karþýlamadýðýnda senin para kazanmaný kapatacak mý?
"Amatörler ekipmaný, profesyoneller zamaný, sanatçýlar ise ýþýðý düþünür"
"Beyin en iyi makineyse; Gözler en iyi objektiflerdir."
"Ne kadar zayýfsan, kazanmak için o kadar acele edersin. Müsabaklarda da iþler ne kadar zorlaþýrsa galeyana geldikçe o kadar yoluna taþ koyarsýn."
"En güçlü yaratýcýlýklar, en kýsýtlý koþullarda ortaya çýkar"
Bildiðim kadarýyla tek seferlik olacak.rocker_tr Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ama @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz nin de dediði gibi bunlar daha baþlangýç. Ýnsanlar aç gözlü, kolay yoldan para kazanma ve hile peþinde olduðu sürece daha çok önlem alacak youtube.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)