Alýntý Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Benden alisik olmadiginiz bir yorum

Valla Ben'de 100K goruntuleme toplayan kanallar var ama Adsense'ye 10-15K yansiyor ve 800-900 Tik aliyor. Gunde verdigi 2-3 bazi gunler 4 Euro yu gecmiyor. Ortalmasi'da 4 Euro zaten

Kendim icn demiyorumama duzelsin artik yaw gelen goruntulemelere karsilik cok komik rakamlar veriyor. Yine yonetimini sagladigim bir kanal var, kendi basina ayda 5M goruntuleme aliyor kazanci 600$

15-20K goruntulemelere 15$ kazanildigi gunlerden gelen biri olarak bu rakamlar cok komik geliyor. YouTube calisiyor mu nedir ?
Erdal Hocam bu olay sanýyorum kategoriyle ilgili. Ben geçen ay 700bin görüntülemeye 1400dolar aldým. Ve reklam sorunu varken böyle. reklam sorunundan önce 2 katýný veriyordu. Benim tahminim youtube hala videolarda þiddet,ýrkçýlýk var mý yok mu tespit etmeye çalýþýyor reklamveren tepkisinden çekindiði için. Bu tür içeriklerin olmadýðýndan emin olduðu kanallara reklam veriyor.