Alýntý Utkureis28 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Merhaba arkadaþlar.
Casper TKI 4210A model laptopum var.4 gb rami var 1600 mhz.Ekran kartýnda sýkýntý yok ama aðýr oyunlarda yüklemesi çok uzun sürüyor.Ben bunu 8 gb ekstra ram almak istiyorum.Hangi marka ramle uyumlu çalýþýr.Önerebileceðiniz kingston marka ram varmý.
CPU Z ile baktým ve 4 tane ram slotu var.Bir tanesinde 4 gb ram var ve maximum 16 gb destekliyor.4 veya 8 gb ram önerilerinizi bekliyorum.Bilgisayardan anlayan arkadaþlar yardým ederse sevinirim
CPU Z RESÝMLER
Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz

iyi kötü bilgisayardan anlarým

1. Lattopdaki Ram Markasýný Ögrenin ve çalýþma frekansýný

Ör: (Corsaýr) 1600 marka bir ram var ise, ayný model ram alýn takýn derim.Diyelimki corsaýr marka ram var lattopda 1300 mhz hýzýnda çalýsýyor siz kalkýp 1800mhz hýzýnda çalýþan corsaýr marka ram almayýn kesinlikle.

Not: Farklý modellerdeki ramlerde sýkýntý yaþayabilirsiniz.Cpu ve Ram aþýrý yüklenmelerde Mavi ekran hatasý gibi veya pc kapanma durumlarý söz konusu olabilir.