Alýntý PiriReis Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Arkadaþlar 50 tlye ihtiyacým var bu ay Allaha þükür iyi paralar kazandým alacam fakat o zamana kadar vds paramý çýkartýp iþlere koyulmam gerek her türlü iþiniz yapýlýr.Aileminde maddi durumu ortada.
Kanal satýþý yapamýyorum pcden açtýgým her kanal kapanýyor
Banka hesabini ver gondereyim ama Pazartesi gunu olur zaten hafta sonu, odemelerini alinca geri verirsin, bana calismana gerek yok ha dersin ki borc degil calisip almak istiyorum geri odemeli degil diyorsan, canin sagolsun, ben o parayi sana vermeye niyetlendim, san ayaptiracagim bir isde yok..


Banka bilgilerini yolla gondereyim...


NOT: Lutfen bu durumlari yanlis nalamayin, durumu olan olmayan herkes Erdal abi Allah Rizasi icin diyor. Arkadaslar her isteyene para veremeyiz bu bir, 2. ise zaten bu durumlar belirli maddiyat cercevesi icinde yapilan seyler, lutfen bu durumu suistimal etmeyin, gercekten ihtiyaciniz olmadan istekde bulunmayin. Belki bizim o an durumumuz olur sizlere yardim ederiz ama bunu kandirma amacli yapiyorsaniz cok buyuk gunahi vardir. Kul hakkina girmeyin.!