Alýntý bulut57 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Merhaba Arkadaþlar,

Sizce 1 kasým seçimlerinden sonra neler deðiþecek? Tek baþýna kim iktidarlýk mý olur? koalisyon hükümeti mi kurulur? Bu 2 ihtimalin sonucunda ülkede neler deðiþir?

Dolar artar mý? düþer mi?

Bildiðiniz üzere dolarýn 3 tl olmasýyla yabancý ülkelerden gelen ürünleri 3 kat daha pahalý almýþ oluyoruz. Onlara göre ucuz olan bir ürün bize göre 1-2 aylýk asgari ücret oluyor.
Mesela 500$ lýk bilgisayar bizde 1,5 aylýk asgari ücret iken yabancý ülkelerdeki onlarýn asgari ücrete göre 10-15 günlük maaþlarý oluyor.
Ülke kötüye gidiyor orasý kesin de þunlar olur bunlar olur diyemem dolar bence biraz daha uçar gibi olan gene bizlere olacak keþke dolar üstünden maaþ alan insanlar olaydýk