Alýntý Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
oncelikle aramiza hos geldin;

Benim bilgisayar ve guvenlik sistemleri ustune kendi is yerim var. Youtube isinede ytpara.com da destek vermek icin girdim, am agoruyorum ki becerememisim, hala ytpara.com taktikleriyle hem Youtubeyi genel hemde kendi vakitlerini ziyan eden kazanamiyorum diyen kisiler goruyorum...

Calisma seklini tahmin edebiliyorum ama yinede sormak istiyorum...
Neler yaptin ? neler uzerinde calistin ? kisaca Youtubeye basladigindan bugune nekadar sure gecti ve neler yaptin anlatirmisin ?


Nekadar dogru nekadar yanlisin var ona gore bir yol haritasi cikarayim sana...
baþlayalý 9 ay oldu hocam, ilk ay nerdeyse günlük 1 tl bile yapamamýþtým herþeye de karþýydým manuel çalýþýyordum. sonra deneme amaçlý videoyap botunu aldým. bir anda kazançlarým fýrladý. günlük 100 tl üzerine çýktýðýmda çok oldu. ta ki mayýsa kadar, kanallar kapanmaya baþladý. ünlem derdiyle uðraþamaz oldum. 3 aydýr bot kullanmýyorum. ama ünlem beni sýfýra yaklaþtýrdý. partner olayýna önyargýlýydým herkes kazancýný alamadýðýndan bahsediyordu.

geç farkettim sonra adsense lerim banlanmaya baþladý. þimdi de elimi neye atsam para kazanlarý açamýyorum. partnere geçiþ yapýcam ama nasýl olacak hala bilmiyorum.

youtube dan hala aylýk 1k ya yakýn kazanýyorum çok þükür ama borçlar gýrtlaðýma kadar geldi. ailemle konuþamaz oldu. kýsacasý hayatta herþey çok kötüye gitti.

son 2-3 haftadýr kanal açmýyorum. elimdeki kanallar veya adsense de banlanýrsa benim için birçok þey çok kötü olacak

genellikle yükeldiðim videolarýn kategorilerini özenle araþtýrýp bulurdum. youtube da olmayan kategoriler olurdu hep. þimdi bu iþlere girmek bile istemiyorum. nerdeyse depresyona girdim. hiçbirþey yapmak istemiyorum.


Alýntý UnderWorld Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Hoþgeldin website iþine girceksen iþi bileceksin biraz yatýrým gerekir hazýr site alacaksýn ben günlük + 400 tl den aþaðý kazanmýyorum website iþinden.
hazýr site almadan kendim uðraþarak 1 ay hergün 10 tane bloga 2-3 adet özgün yazsam 1 ay sonra ne kadar kazanmaya baþlarým sizce? günlük 40 tl ye bile razýyým ben. fazlasýnda gözüm yok. orada da adsense onaylanma süreci var galiba. diðer reklam þirketleri ne kadar kazandýrýyor onu da bilmiyorum.

Alýntý UnderWorld Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Kardeþ domainin özel yani kýsýtlý söyle düþün kaç kiþi toþaf kelimesini aratacak birde sýralamadan seni bulup sitene girecek ? Bence genel herkeze hitap eden yapmalýsýn 0 dan baþlarsan en az 3-4 ay para kazanamazsýn zaten anca siten oturur seo vs yükselmeye baþlar. Yok ben uðraþmam dersen gider bir e ticaret alýr seosunu yapar tedarikçilerle anlaþýr oturdugun yerden günlük +100 alýrsýn
kýsacasý ben çok hevesliyim ve araþtýrmayý çok seviyorum. derleyip toparlayarak biþeyler yapabilirim. sizce nasýl yapmalýyým?

domain almasam mesela blogger dan veya wordpressden açsam. hostinger dan ücretsiz host alsam. script tema ücretsizlerden kullansam bu iþ olmaz mý?

nasýl bi yol izlemeliyim yada farklý kazanma yollarý var mý bildiðiniz?