Alýntý Bozkurt Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Saðol kardeþim benim,bende biliyorum ne iþler çevirdiðini bayadýr araþtýrýyorum,malum eceli gelen cami avlusuna iþermiþ,buda yanlýþ yere çattý,þimdi hesabýný görecem ben onun mahkemede anlatsýn artýk.Delil çok.
geçmiþ olsun abý hak sahibi isen olayý yasal yollarla sonuçlandýrmak en güzeli diger forumlarda da takýp edýyorum bu arkadaþi hiç bir yerde kendýsýnden memnun kalmamýslar.
eger hakaret felanda varsa abi onlarýda guzel bir dosyaya belgeleyip banka dekontlarýnla býrlýkte savcýlýga suç duyurusunda bulun dolandýrýcýlýk ve hakaretten dolayý hiç degilse baþka arkadaþlarýmýzýn caný yanmasýn