Merhaba Arkadaşlar,

Afiyettesiniz inşallah. Bu gece yazdığım kısa öykülerden birini sizlerle paylaşmak içimden geldi. Hoşunuza gitmesi dileğiyle...

Akşam yorgun argın eve gelmişti. Sabahtan sözleştiği gibi kız arkadaşıyla konuşmak maksadıyla bilgisayarı açtı. Çok geçmedi kız arkadaşı da online olmuştu. Oradan buradan konuşmaya başladılar. Bir ara kız işi olduğunu, daha sonra devam etmelerini rica ederek sohbetten ayrıldı. O da bunu fırsat bilerek ve bilgisayarını açık bırakarak, mutfağa kahve hazırlamaya gitti.

Beş dakika geçmedi, kapı çaldı. Kapıyı açtığında çok şaşırmıştı çünkü kız arkadaşı kapıda duruyordu. Kız arkadaşı çok şakacı bir insandı. " Vallahi helal olsun iyi kandırdın beni! İçeri gelsene"
kız hiçbir şey demeden salona geçti ve oturdu. O da mutfağa geri döndü. "Geleceğini daha önce niye söylemedin. Kendime kahve hazırlıyordum. Sen de ister misin? " diye sordu. Kız içeriden " Olur " dedi. Kahveleri hazırladıktan sonra salona geçti. " Montunu çıkarmamışsın hala yoksa üşüyor musun?" diye sordu. Kız: "Böyle iyi." dedi. O sırada iş arkadaşından telefon geldi. Arkadaşı yarınki toplantı için bir raporun acil lazım olduğunu, bunu kendisine hemen mail olarak yollaması gerektiğini söyledi. Adam kız arkadaşından üç beş dakikalığına izin istedi. Maili yollamak için odaya girdi. İşini halledip bilgisayarı kapatacağı sırada soğuk bir esinti hissetti. "Hay Allah! pencere yine kendi kendine açıldı galiba. Tamir etmek lazım şunu" dedi. Yerinden kalktı pencereyi kapatmaya gitti ama pencere kapalıydı. "Allah Allah! Bu pencere kapalıysa rüzgar nereden geldi. " dedi şaşırarak. Arkasını döndüğünde kız arkadaşının odaya girdiğini görmüştü. "Hayatım biraz beklettim seni özür dilerim önemli bir mail göndermem lazımdı. İşim şimdi bitiyor konuşuruz" dedi. Kız ona bakarak başını olur anlamında salladı.

Bilgisayarı kapatmaya hazırlandığı sırada: "Canım kusura bakma. Teyzemler gelmişti de onlarla ilgilendim biraz." diye bir ses geldi. Şaşırmıştı çünkü bilgisayardaki kişi kız arkadaşıydı! Peki kendisi yaklaşık yarım saattir evde kimi misafir ediyordu? Ekrandan başını kaldırdığında kocaman ağzı olan kazma dişli bir şeyin kendine bakarak gülümsediğini gördü...