Alýntý First Star Tasarým Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Birincisi ve hepsinden önemlisi baþlýða Benim Gözümde diye yazdým ve kaynak olarakta partnerlerin kendi sitelerini baz aldýðýmý söyledim. Hangi partnerlerin internet sitelerine baktýðýmý da yazdým.

Kesinti oranlarýndaki bilginin aslý var VSPGroup Network aylýk gösteriminiz 1.000.000 izlenimin üstündeyse %80 kesinti uyguluyor mesela. Tabi her þey herkes için geçerli deðil ama aslý var.

Esaret meselesine gelince ben söyleyemezsiniz demedim genelde bu konudan kimse bahsetmez dedim nitekim þuana kadar bir kelime de kimse yazmadý bu konuda. Ayrýca tekrar söylüyorum baz aldýðým partner firmalarý belli ETC bunlarýn içine dahil deðil onun hakkýnda bir þey söylemedim. Kaldý ki söylemiþ olsam bile 3. aydan sonra ayný durum ETC için de geçerli. 6. ayda çýkmak isteyene yol yok. Doðru mu ?

Daha Çok Ýzlenim konusunda sözüm yok dediðim gibi baz aldýðým networklerin kendi siteleri buna dair bir veri paylaþmamýþlar.

Bilgisizce bilgilendirdiler konusuna sonuna kadar katýlýyorum sitelerde doðru dürüst veri yok açýklama yok.. Genel olarak forumlarda da daha iyidir hoþtur þudur budurun ötesinde bir taným bir açýklama da yok. Benim için doðru bilgi sitemli olan bilgidir daha çok izlenim saðlar dediðin zaman benim aklýma NASIL sorusu takýlýr hemen. Vs vs..

Bir kez daha söylüyorum asla ETC'ye laf söylemedim söylediðim 10 firma belli.
Ben ytpara.com da A dan Z ye herseyi anlattim, bugun o forumda network konusunda ne biliniyorsa, ben ogrettim, ancak ya sizin gozunuzden kacti yada gercekten, sen gormedin bilmiyorum, suan paylastigin bilgiyi bu ise yeni baslayan biri olarak okuyan olsa, veya partnerler hakkinda senin gibi yeterli arastirma yapmamis biri olsa, bu yaziyi okur vaz gecer, belki bu forumda ki network lerden birine girecek fakat bu bilgi yuzunden girmeyecek. Benim bagli oldugum firma zoomin.tv dir. Evet suna katiliyorum, eksik bilgi veriyorlar. Ama ben sana anlattim daha once, network konusundaki dusuncelerimi, eger varsa merakin bana sorabilirsin, zoomin.tv ile ortak calisiyoruz, onlar diyor ki 3-10 dolar arasi BGBM tiniz diyor, ben diyroum ki BGBM oranina rakam veremeyiz, 1 dolarla 60 dolar da alabilirsini zbu tamamen iceriginize ve izleyici kitlenizin cikan reklamlara verecegi tepkiye baglidir.

Network firmalarini sevmeye bilirsin, adsense yi bende tavsiye ediyorum ama yine mahfeden ytpara.com uyeleri oldu ya arkadas forumda 300-500 kisinin taktigi suydu, suan daha fazla bu sayi... 1000 lerce kanal aciyorlardi, para kazanma kapatiliyordur, sebebi ise;

unlem.! basta olmak uzere, dunya geneli engeller idi, simdi bu forum diyordu ki, etiketle oynayin, aciklamayla oynayin vs. para kazanma acilir. Ben dedim ki, bu konusmalar 2013 yilinin 5-6-7. aylari idi sanirim, yapmayin dedim, bakin bu para kazanma ozelliginize risktir. tiraci haklarinizi kanitlayina mutlaka doner o video, eger donerse silmeniz fayda etmez, belirli bir sayodan sonra para kazanma ozelliginiz kapatilir. SERKAN dan icin, ustad boyle soyluyor sen kim oluyorsun dediler, yaw tamam dedim kendisi boyle yapiyor sizede birsey ogretmek istiyor ama bu yaptiginiz risk ilerde daha kati kurallarin gelmesine sebep olacak dedim, olur demedim bak, olacak diye kesin konustum.! 2013 son aylarinda, para kaznamayi kaybeden kanalin bagli oldugu adsenseye bagli kac kanal varsa hepsi kanapndi... milletin tertemiz kanallari, ozgunlerde dahil para kazanmayi kaybetti, par akazanmayi kaybeden kanallarin odemeside yapilmadi.! Herkesin BLOKE diye sadece networkde var dedikleri olay, adsensede para kazanmayi kaybetmedir. yani her iki sistemde bloke var.! Bunuda anlatmis oldum, neyse bunun sinrii stresi asildi, bukez google, bu adetleri dusurdu, simdi 2 kere dunya geneli uyarisi al, kanalina uyari diyor, telif hakki uyarisi dusuyor.

Bunlara sebep hep yanlis bilgiler... ozamanlar 250-300 kisi takiliyordu, misafirlerle kaci buluyordu bilmiyorum, diyebilirsiniz ki ya koskoca Googleye 300-500 uye ne yapar ki ?

uye sayisi azdi ama kanal adeti coktu yabanci forumlarda okuyormusunuz siz hic, BLOKE vs. ? ayrica yttalk dakilerin nerdeyse tamami Network calisyor. %90 Network le calisiyor. Neden networkleri karalamaya calisyorsunzu ben bunu anlamiyorum, sen sevmeye bilirsin... sen calismak istemezsin ama;

Ýþin özü bana soracak olursanýz eðer özgün çalýþýyorsanýz herhangi bir network firmasýnýn yanýndan bile geçmeyin. Network'ler vampir gibidir sadece kanýnýzý içerler baþka bir þey yaptýklarýna dair en ufak kanýt yok. Ha sorry ünlem geçirirler o iþte iyiler bak

Yukarda bu cumlende herkese hitap ediyorsun, yanlisim varsa duzeltin diyorsun ama duzeltilecek yanlisin yok hepden yanlis

Bak YTPARANIN sorgusuz sualsiz haberim dahi olmadan sildigi konular.

En Alttaki konu basligina bak.




En alttan 2. konu




Sabit olan 1. Konu




Bu konular bayagi durdu, sen bu konulari okumamis olabilirsin, bak birde bu konuda ki 2. hatan;

Verdigin bilgilerden yola cikiyoruz ama hadi onlara yanlis bilgi aldin diye biliriz fakat 2 hatan var.

1. Yukarda kalin alanli yazin
2. etiketledigin kisiler, yani tecrubeleriyle alay ediyrosun


Ne zaman partnerler ile ilgili bir þeyler okusam hep aklýma ayný sorular geliyor ama hiçbir zaman hiçbirine net cevaplar bulamýyorum. Bugün de partnerliðin faydalarý ile ilgili bir yazý okudum forumda @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz yazmýþ @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz ta altýna bir þeyler daha eklemiþ.. Onlara göre özellikle özgün çalýþýyorsan partner daha iyi bence de tam tersi.

Bana gore dusuncem bu diyorsun ama bu ikiinsanida yalanliyorsun.

sakin forumda gorevli olduklari icin bunu yapiyorum sanma, o isimlerin yerinde normal uye olsaydi yine bu tepkiyi alirdin bende...


Umarim derdimi anlatabilmisimdir, birde ETC birsey demedim deyip durma bana kalirsa networklerden uzak durun diyorsun, bende network yoneticisiyim her nekadar basvuru almasamda herkese acik, bende network sahibiyim, bu kitleye bende giriyorum