Alıntı samsun55 Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Bence foruma gerçekten kripto para moderatörü lazım. Konuları açacak ortamı şenlendirecek biri fena olmaz. Hem kendisi kazanır hem de forumumuz kazanır. Sadece ref sistemi konuları değil de hangi coine yatırım yapılır. Bir proje incelenirken nelere dikkat edilir. Al-sat yaparken tepe ve dip noktası nasıl belirlenir gibi esas meseleler de anlatılmalı.
Hocam bu saatten sonra o kadar çok sahte coinler çıkıyor ki piyasaya girmeden önce almak mantıklı değil ve en iyisi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero vb. Bilinen coinleri Takip edip düşükken alıp yüksekken satma mantığı.

Piyasadaki coinlere burdan bakabilirsiniz. Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız

Ayrıca bir ipucu vereyim, Piyasada ki coinlere yatırım yapmayı düşünürseniz Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız sitesinde hangi coin e yatırım yapacaksanız ona tıklayıp ayrıntılı bir şekilde orada başlama tarihine, ve Circulating Supply yani Toplamda kaç coin olduğuna bakın. Başlama tarihi ve toplam coin ne kadar az ise o kadar iyidir. Örnek, Dogecoin başlama tarihi 2013 ve toplam coin 113.160.894.892 şuanda. 1 Coin ise $0,005132 USD. Sizin bu coin den para kazanmanız için 1,10,100,1000 degil en az 10-50 milyon coin almanız ve fiyatının yükselmesini beklemeniz lazım ki bu da bu saatten sonra zor çünkü coin çok olduğu için fiyat yükselmez. Zaten Dogecoin bi 2014 de 0,01700 USD olmuş birde 2017 de geçen aylarda Coinlerin tavan yaptığı BTC nin 18,5 Bin USD olduğu zaman 0,01700 olmuş. Bu yükselmelerde genellikle 1 hafta fln sürüyor.