Alýntý daimarz Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Yaklaþýk 3 gün önce YTPara'da sponspor olarak açýlan bir konuda "Creation" nickli bir Platin üyeden kanal satýn aldým. Aboneler organik vs demesine raðmen girdiðim kanala 1790 tane abone basýlmýþ. 3 gün boyunca kanala sadece 9 tane video yüklemiþtim. 6sý slayt þeklinde ben hazýrlamýþtým 2si baþka türdeydi, onlarýn teki telif yedi diðeri de eþleþenliydi (PARA KAZANAMIYORSUN AMA VÝDEO DURABÝLÝR BÝR ZARARI YOK). ve 3 gün sonunda kanalým spamdan kapatýldý..

Bunu o satan arkadaþa söylediðimde telif yemiþsin ondan kapanmýþtýr cevabýný verdi. 1 Telif ile kanal mý kapanýyor?
Ayrýyaten 2 kanalým daha var ayný þekilde ayný tarz videolarý oraya yüklüyorum onlara da eþleþenli yakaladý ama onlarda hiç bir sýkýntý kanalýn içinde belki 300 tane eþleþenli video vardýr olsa ilk baþ onlara olurdu hala sapasaðlam duruyor. Ben haricinde kanal saattýðý 2 kiþinin daha kanalý kapatýlmýþ.

Öðrenci halimle para denkleþtirip güvenip kanal satýn aldým ve beni dolandýrdý. Bunu açtýðý konuya yorum olarak yazmak istedim (Hiçbir kaba dil, hakaret vs yok) Böyle böyle oldu almanýzý tavsiye etmiyorum benimki kapandý vs vs.. Onaysýz kullanýcý olduðum için ilk yorum modetörden geçiyor ve ne yazarsam yazayým kabul etmiyorlar. Sadece iyi yorumlarý (Aldým sorunsuzdu teþekkürler), (güzel kanal herkese almasýný tavsiye ederim) onlarý kabul ediyor.

YTPARA da bu iþin içinde ve ikisi de dolandýrýcýdýr. KESÝNLÝKLE VE KESÝNLÝKLE ALIÞVERÝÞ YAPMAYIN....

Okuduðunuz için teþekkür ederim..
Öncelikle geçmiþ olsun, ytpara.com yýllardýr ayný zihniyet ile yönetilmektedir. Paran var ise o forumda adam hesabýna alýnýrsýn, hýrsýz, dolandýrýcý, þerefsiz, kansýz, haysiyetsiz olmanýn hiç önemi yoktur.
Ayrýca abone, trafik, beðeni gibi yapay olan þeylerin satýn alýnmasýný ytpara.com dada, bu forumda da hiç bir zaman önermedim, tavsiye etmedim. Bile bile alýyorsunuz, bu husus da bir þey yapamayýz ama durumunuzu herkese duyurabilmek adýna konunuzu açýk tutabiliriz.

Öncelikle konuyu uygun yere taþýdým, durumu daha iyi anlatýlmasýna olanak vermek için baþlýðýn ve içeriðin güncellenmesi gerek. Hangi üye ile alýþ veriþ yaptýnýz ? bu konunun baðlantýsýný da paylaþýrsanýz baþlýðýnýzý buna göre düzenlerim.

Dipnot:
Hep, bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn havasýnda ilerliyoruz. Ben bu forumu 2014 yýlýnda kurduðum da ytpara.com bildiðiniz savaþ ilan etmiþtik ki ilk günlerde iyide ilerledi. Fakat Ýnsanlara inanmak istedikleri ve duymak istedikleri þeyi söylemediðimiz için destek görmeyen taraf olduk. Onlar forumu ücretli yaptýlar, biz hala ücretsiz olmamýza raðmen parasý olan o foruma gitti.
Onlar üyelerin deðil paranýn kýymetini bildi, ona deðer verdi ve biz, sizler dolandýrýlmayýn diye para harcayýp yazdýrdýðým sicripti dahi kullanmaya ikna edemedik. Bir birimize saygýlý ortam oluþturmak adýna verilen cezalarý eleþtirdiniz ( HAK EDÝLDÝÐÝ HALDE ) aldýðýnýz cezalarý eleþtirdiniz ama ytpara da parasýný verip aldýðýnýz üyelik haksýz yere kapatýldýðý halde yine üye olmaya çalýþtýnýz.
Biz size deðer verip ADAM hesabýna aldýkça siz bize hayvan gibi davrandýnýz ama ytpara size hayvan gibi davrandýkça kendinizi o platforma daha çok verdiniz.

ytpara.com umurumda deðil, ben anladým ki insanlarýn hoþuna giden þey bu ve artýk forum ile olan ilgimi de, bu sektörde ki desteðimi de geri çektim. Biz o forumun zihniyetini, düþüncelerini, amacýný anlattýkça adýmýz iftira atma oldu ki.! Bunu, dün iftira diye adlandýrýp bugün dolandýrýlan kiþi nin tekrar gelipte ytpara böyle böyle diye karalamasýný görerek þahit olduk.
Yani baþýnýza gelen þey hakkýnda paranýzý kurtarmanýza yardýmcý olamayýz ama dediklerinize sebep ve delillerini paylaþtýðýnýz sürece konularýnýzý açýk tutarak sesinizin duyulmasýna fayda saðlayabiliriz.

Size tekrar geçmiþ olsun, knuyu dediðim þekilde güncelleyip beni etiketleyerek bana bilgi verin, baþlýðýnýzý buna göre güncelleyeceðim