Adýna üzüldüm hoþ bir durum deðil.Magdurum Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
ödeme çok büyük bir para deðil, fakat takýntý yapmýþsýnýz sanýrým.
konuyu baþta açtýðýnýz blog adresinide inceledim kiþinin özel resmi var.
ancak bu ifþa kiþi hak ve hürriyetine müdahaledir. kiþinin resmi ve tüm özel bilgileri sadece kendisi için deðil aile bireylerini olumsuz þekilde etkileyecektir.
cezalandýrmanýz gerekiyorsa elinizde olan kanýtlar ile mahkeme ile haklarýnýzý aramanýz gerekmektedir. bu ülkenin hukuki düzeni var.
sonuç olarak sizi bu kiþi ile çalýþmaya hiç kimse zorlamadý veya herhangi resmi bir anlaþmanýzda bulunmuyor. tamamen kendi aranýzda olup biten bir meseleyi çoðul bir kitleye hedef göstermenin anlamý yok ,
amacýnýz insanlarýn dolandýrýlmasýný önlemek ise , mahkeme ile bu kiþiyi cezalandýrdýktan sonra kiþi daha dikkatli olur ve ayný þeyi tekrarlamaz.
þahsi olarak ben kiþinin tüm bilgilerini paylaþman açýsýndan bir iþe yaramayacaðýný belirtmek isterim.
Kiþinin ailesininde bu olaydan etkileneceðini yine hatýrlatmakta fayda var.
bahsi geçen kiþi tanýmýyorum yaptýðý iþinde doðru olduðunu söylemiyorum ama yanlýþý yanlýþ ile düzeltmek akýlýca bir davranýþ deðil.