saldırıya uğramış içerik tespit edildi diyor. sitemde şu an bir sorun yok. virus taraması yaptım bir şey bulamadım. bu sorunu nasıl çözebilirim



Google, sitenizin bir üçüncü tarafın saldırısına uğradığını ve bu üçüncü tarafın, sayfalarınızın bazılarında kötü amaçlı içerik oluşturduğunu belirledi. Bu önemli sorun, potansiyel ziyaretçilere sitenizde veya arama sonuçlarında beklenmeyen veya zararlı içerik göstermek için sitenizin saygınlığını kullanır. Ayrıca, Google Arama kullanıcıları için sonuçların kalitesini düşürür. Bu nedenle sitenize, arama sonuçlarında göründüğünde kullanıcıları saldırıya uğramış içerik konusunda uyaracak bir manuel işlem uyguladık. Bu uyarıyı kaldırmak için, saldırıya uğramış içeriği temizleyin ve bir yeniden değerlendirme isteğinde bulunun. Sitenizin artık saldırıya uğramış içerik barındırmadığını belirlememizden sonra, bu manuel işlemi kaldırırız.

Güvenliği ihlal edilmiş olduğunu belirlediğimiz sayfalara ait bir veya daha fazla URL örneği aşağıda belirtilmiştir. Bu saldırıya uğramış içeriğin göründüğü yerleri daha iyi anlamak için bu örnekleri inceleyin. Bu liste tam kapsamlı değildir.