10 k onayýndan sonra acýlýyor diye biliyorum yeni kanallar
10 k onayýndan sonra acýlýyor diye biliyorum yeni kanallar
konuyu daha düzgün okursan sevinirim.pendik34 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Hem yanlis yere konu acmissin hem de dogru soyleyen @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz onerisini dikkate almamissin.AhmetBZ Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
10K siniri altinda ki kanallarin basvurulari incelemeye alinir. Bu sure icerisinde para kazanam ozelliginin devre disi kaldigini gormeniz normal. Forumda 3-5 Konu var bu sorunla alakali COZULMUS sekilde ama sen forumu bu bolumden ibaret oldugunu dusunup sadece bu bolume odaklandigin icin gormemen normal.
Mesela forumun ana sayfasinda bazi menuler var. ( Fark ettiginizi umuyorum ) Bu menuler arasinda "http://www.ytdestek.com/youtube-bilgi-deposu/15769-ziyaret-etmeniz-gereken-bir-konu.html" Baglantisina giden "isinize yarayacak konular" baslikli bi rmenu bulunuyor. Bu konu icinde ki 10. Baglantiya tikladiginiz da Adsense nin aktif olmadigini gosteren bir durum sayfasina gideceksiniz. Bur da ister mevcut Adsensenin onaylanmasini beklemeyi tercih edebilir isterseniz DEGISTIR diyerek etkin bir adsenseye baglayabilirsiniz.
Eger konu anladigim disinda bir sey ise lutfen resim gibi birsey paylasayarak detaylandirin. Daha iyi anlamamiza yardim edin.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)