Alýntý TugayBozkurtTR Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Merhaba iyi forumlar..
Youtube'da gezinirken sizin forum sitenize rastladým ve merak edip giriþ yaptým. sonrasýnda bu arkadaþýn açtýðý konuyu gördüm ve tüm yorumlarýnýzý okudum. Belki bana laf düþmez ama siz ne kadar bir çözüm aramaya çalýþsanýzda arkadaþ tamamen param neden yatmamýstýr deliricem psikolojim bozuk gibi kelimeler yapmakta. Ve sizi dinlememekte. Bence prim ve forum kirliliðini ortadan kaldýrmanýz gerekmekte.
Bir Yalnýþým yada farklý bir hatam olduysa af ola. ben sadece kendi özgü fikrimi sölemek istedim. Hoþçakalýn.Tekrardan iyi forumlar dilerim.
merhaba hoþgeldin forumumuza

senin bu söylediðini bir çok kiþi söyledi bugün bana ben yine yapýcý olayým dedim ama sanýrým hata yaptým neyse sonuçta bir anket yapýldý katýlým az olsa da kalsýn sonucu çýktý arkadaþýn sicili kabarýk en ufak hatasýnda süresiz ban yiyecek bekleyelim görelim

selametle