Alıntı Erdal Celebi Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız Konunun kilitlenme sebebi belli, zaten belirtmis bunu. Video silinmis ve o saatten sonra o konuda yazilacak yazilar belli, neydi ki ? ne yaziyordu ki ? video silinmis guncellermisin ? gibi merak uyandiran sorular. Calisan bir video bulup ekleyeceksen konu acilabilir ki bunuda konuyu kapatan admine ulastirip, konuyu acmasini rica ederek devam ettirebilirsin. Konu kapatilmasada olurdu aslinda ama admin kapatilmasini uygun bulmus, kapatilma sebebinide yazmis, sen bu sebebi yok edecek nedenlerle geri gelip actira bilirsin, sikayet konusu bence gereksizdir.
Hocam video bir ş....... 'in videosuydu. Reklamlara tıklamasını söylüyordu. Böyle kişilerin kendini bu kadar küçük düşürmesini görmeniz için paylaştım. Birkaç saate kapanacağını biliyordum. Görün istedim. İnsanlar ne kadar düşebiliyor?

Orada muhabbet ortamı oluşmuş idi ve konu kapatıldı. Bundan rahatsız olmuştum. Fakat lüzumu yok. Önemli değil. Konuyu kapatabilirsiniz.