Alýntý Youtube Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
uçmuþ videonun neyin sohbetini yapýcaksýn ?

tekrar konu acarsýn video ile beraber benim demek istediðim bu.
Fakat orada muhabbet-kaynaþma ortamý çýkarken konuyu kapatýyorsun. Ýþ bitmiþ diyip hemen kapatýyorsun konuyu. Açýk kalsa nolcak? Bir konuþuruz yani. Forumda muhabbet ve yardým için varýz. Muhabbet de etmek isteriz.

---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

Alýntý Alhambra Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Gereksiz yere kapatmak derken? Yüklediðin video silinmiþ admin de konuyu kilitlemiþ. Bunda gereksiz bir durum göremiyorum.

Burada tabi ki gülüp eðleneceðiz ama bu forumun birinci amacý Youtube konusunda bilgi alýþveriþi. Sohbet muhabbet için Chatbox var, hoþuna giden birþey varsa oraya da konu açabilirsin buna da kimse karýþmýyor. Ama amacý kalmayan bir konuyu da ben de olsam kilitlerdim.

Ayrýca @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz hocam burada hepimizden büyük bir abimiz, son cümleni duymazdan geliyorum. Bir abinle uyuþmadýðýn bir konu olduðunda ondan özür bekleyip söz mü vermesini beklersin, yoksa görmezden gelip devam mý edersin? Ben ikincisini seçerdim çünkü insanlar hassas olabiliyor.
Sadece karþýmýzdaki mi hassas? Ya biz de hassas isek?