belki de youtube un yeni politikasýdýr ya da tarayýcýnda adblock açýktýr ondan da görünmüyor olabilir .
Merhaba Arkdaþlar Sorum Baþýlýktanda anlaþýldýgý gibi reklam aralýklarýný düzenleyebiliyorduk 10 dk dan uzun videolar için ama bn suan düzenleyemiyorum reklam ekle diyorum ancak ekleme yapmýyor ..reklam aralýklarýný otomatýk yap diyorum yine biþey olmuyor nedir bu sorun nasýl çözerim .teþekkürler þimdiden
belki de youtube un yeni politikasýdýr ya da tarayýcýnda adblock açýktýr ondan da görünmüyor olabilir .
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz dedigi gibi Adblock falan aciktir. Fakat bunu demek icin yazmiyorum...salmankara Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Allah rizasi icin 10-15 dk lik videolarin ortalarina reklam yerlestirmeyin. Hele ki bu dizicilerin yoneticileri, 3-5-7 dk aralik secerek butun bir diziye ayni aralikta reklam ekliyorlar. TV den bakiyorum engellemiyorum ama yemin ediyorum cok pis sinir bozucu bir durum. YAP-MA-YIN. izleyicileride dusunun az, ondan sonra zorla insanlari reklam engellemeye tesfik ediyorsunuz ki muhtemelen sende bile engelleyici var bu yuzden belkide goremiyorsun ekledigin reklamlari.
Abi olaya bizim acimizdan bakin yaw.! 20dk lik bir video ya 20 tane reklam ekleyip sifir kazanacagina, 2 tane reklam ekle kazan arkadas.
Gecenler de bir belgesel izledim, dubai havaalani yapimini, yanlis hatirlamiorsam 45 dk lik video, reklam sayisi bir kactane cikti ve birde ucuncu havalimani belgeselini izledim. 2dk ya 2 tane reklam nedir abi ya ? insan izliyor la bu videolari.
Coguna yorum yapiyorum, bukadar video ya ne gerek var reklamlari izleyemiyoruz diye ama nafile, insanlarda oyle bir kazanma hirsi var ki kaybediyorlar haberleri yok. Kaybediyoruz, hep birlikte kaybediyoruz. Ben 47 dk lik video ya sadece para kazanmayi actim, YouTube zaten kendisi uygun gordugu yere ekliyor ben hic birzaman kendim reklam araligini belirlemedim ama ben boyle dusunsemde kazanamiyorum cunku senin gibi calisanlar yuzunden herkes reklam engelleyici kurmaya cabaliyor.
Belki soylediklerim zoruna gidecek, belkide videon 60dk lik ve sen 1 tane reklam koymak istedin koyamadigin icin sordun bu soruyu bilmiyorum ama bu reklam araligi olayina ciddi anlamda deginmemiz gerekiyor. Bence elinizin ulastigi her yere, imkanini buldugunuz her defasinda konu edin. 10dk lik video ya 10 tane reklam olmaz. 3dk ara ile REKLAM EKLENMEZ AQ kafayimi yediniz yaw. Ozellikel bu dizi kanallari yemin ediyorum kumandayi kirasim geliyor. Bulduk suan bir taktikise yariyor ama her defasinda dizi oncesi onu uygulamakta zaman alici birsey.
Ozetle koyacaginiz her reklam arasi en az 15dk olsun da.! 15 dk alti videolara reklam eklemeyin. Onceden YouTube 7dk ara zorunlulugu vardi ve 15 dk siniri vardi simdi 10 dk ustu videolara ekleniyor ve reklam arasi siniri yok bunlarda izleyicilerimi dusunuyor yoksa kazananlarimi anlamadim.
Ekleme:
Bak resimde ki reklam araligini YouTube onermis ve video uzunlugu 47:46 dk:sn uzunlugunda. 4 reklam eklemis, 5dk ve sonraki 22. dk da ve devam etmis 29. dk ve son olarak 41. dk neden 2-3 dk ara ile yerlestirmemis ? neden ilk iki reklam arasi okadar acikken 3. reklam ile 2. reklam arasi kisa ? abi adamlar zaten senin icin en uygun olan reklam araligini belirliyor. Demek ki izleyicilerim buralardan baslatiyor videoyu ama ama bu du zmantik 2dk hatta ve hatta ruh hastasi olsa gerek 1dk ara ile koyan manyaklar var. Ben bunu yapanin akli dengesinin yerinde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. 1dk ara ile reklam koymak nedir ya ?
Kirici olduysam affola ama bu konu beni gercekten sinir ediyor hem sahsi olarak dizi ilerken hemde YouTube destekcisi olarak bu isten duzgunce kazananlari gordukce.
![]()
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
vermiþ oldugunz cvplar için çok teþekküler @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz ve Erdal hocam size.. þöyle söylemek istiyorum ben reklamlarý genelde youtuben önerdiði þekülde yerleþtiriyorum ancak ama 1 saat kadar olan videolara da genelde 7 dk lýk aralarda yapýyorum bu sorun bugun oldu meger tarayýcýdaki çerezlerdenmiþ þuanda çalýþýyor çok teþekkür ederim tkrarErdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Kafam karýþtý þimdi ekleme yapmadan deneyeceðim, bakalým sonuç ne olacak. Tabi çok sýk deðil yarým saatten uzun olanlara 6-7 dakika, 15 dakikalara 3 tane + baþlangýç ve bitiþ týký, koyuyordum, diðeri belkide daha iyi, youtubeden iyimi bilecez.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Benim soylediklerim geneldi ve aslinda bu cok kisa ara ile reklam koyan kisilerin kendi menfaatleri icindir. Ornek 20dk lik video ya 15 reklam attigin da kisi bunu engelleyecektir. Illa o video yu izlemesi gerekiyorsa engelleyecektir. Veya direkt kapatip baska birinin videosuna bakacaktir cunku birtek sende cikmadi o video. Simdi sen burda bir abone tutacaksan onu kaybettin, izlenme suresinden oldun, gelen ziyaretci hemen ciktigi icin puan kaybettin, video populerligi dustu vs. Hadi diyelim ki izledi, bu kez reklamlari engelledigi icin kazancin olmadi. Belki sende cok reklam gordugu icin ilk defa Adblock kurdu ve boylelik le isin dini kismn akacarsak birde o adamin baskasina kazandiracagi paralardan ettinvebal aldin. TV den izleyenler icin bazi TV ler tarayicilarin da engelleyici kuruyor ama bazi televizyonlar buna izin vermiyor. Boyle durumlar da yine insanlar geriliyor, kufur ediyor ve bunu yapan cogunluk oldugu icin de reklam araligina ozen gosteren insanlarin da kazancindan etmis oluyoruz.
Bunu ozellikle bu diziciler yapiyor. Bu dizi kanallarini yoneten kimse bence beyni ile ilgili bir sorunu var. Yorumlar da elestiriliyorlar, ben dahil bildigim bir cok kisi mail uzerinden sikayet maili atiyor ama GRAM degisiklik yok. Resmen kimseyi tinlamiyorlar. Okuyan varsa, orda tanidigin varsa bilsin.... Kulagim duymuyor diye belki rahat ama cok kufur yiyor.
20 DK lik video ya 15 tane reklam atip yukarda saydigim seylerden olmak mi daha guzel ? 20 dk lik video ya ortaya 2 tane veya 1 tane ekleyerek yukarda saydigim seylerden kazancli cikmak mi daha iyi ?
10 kisiden 80 nini yukarda ki kosullarda kaybedir. 20 kisiden kazanirsin ama duzenli reklam yerlestirilse 100 kisiden 60-70'inden kazanirsin. Simdi diyebilirsiniz ki, 60-70 kisinin verdigini o 20 kisi veriyor ama diyebilirsiniz. Belki maddi olarak evet ama gun gectikce insanlari devamli reklam engellemey etesfik ettigimiz icin bu davranisimizla ilerde vermemeye baslayacak ama diger turlu HEP VERMEYE DEVAM EDECEK degil mi ?
iste benim demek istedigim bu, hem kendinize kaybettirmeyin hem baskalarina. Bu soylediklerim bu forumda kalmasin, etrafinizda kilere iletin, soyleyin, tesfik edin ki herkes ayni seyi yapmaya odaklansin. Ben burda 20 kisiye soyluyorum, 18'in kulagindan girip digerinden cikiyor diger 2 kiside kendince uyguluyor![]()
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
tamamen haklýsýnýz @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz malesef daha çok kazanacagým diye böyle yapanlar var bu da insanlarý reklam engelleyicilere yönlendiriyor umarým düzelirErdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)