Reklam týklamalarý , video izlenme süresi vb. þeyler etki ediyor olabilir veya sahte izlenim gönderiyor olabilirler kanalýný kapatmak için .
Beyler 2-3 gündür sorun böyle, günde ortalama 7-10bin izlenme alan video 20-30kuruþ býrakmaya baþladý. Normalde 5-10 tl arasý veriyordu bu ani düþüþün nedeni ne olabilir ki? Bu videoya göre 5 kat daha az izlenen video daha fazla veriyor.![]()
Reklam týklamalarý , video izlenme süresi vb. þeyler etki ediyor olabilir veya sahte izlenim gönderiyor olabilirler kanalýný kapatmak için .
Ben 1 koyup 20 almaya karþýyým. Hiçbir þey koymadan kazanmaya da karþýyým. Dünyada insanýn baþýna ne gelirse aç gözlülükten gelir. 1 koyup 20 alacaksanýz vardýr bir yamuðu, hiç bulaþmayýn derim.
(Bir dakika sözün kaynaðýný merak ettin deðil mi ? Söz bir filmden alýntýFilmin Adý Mandýra Filozofu
)
Reis buna yapabileceðim bir þey var mý? Eriyorum günden güneNWNA-Animater Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
![]()
Youtube'a geri bildirim yapabilirsin.Kaptan61 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ben 1 koyup 20 almaya karþýyým. Hiçbir þey koymadan kazanmaya da karþýyým. Dünyada insanýn baþýna ne gelirse aç gözlülükten gelir. 1 koyup 20 alacaksanýz vardýr bir yamuðu, hiç bulaþmayýn derim.
(Bir dakika sözün kaynaðýný merak ettin deðil mi ? Söz bir filmden alýntýFilmin Adý Mandýra Filozofu
)
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Sahte trafikle ilgili bir kac gun once Google dan bir kisiye yazdim. Nasil onlem alabiliriz diye ? ama kayda deger bir sey soylemedi. Boyle birsey yasandiginda itiraz etmekten baska yol yok. Onceden alinacak bir onlemi yok bu gibi durumlarin.
Durumuna gelince, sahte trafik degil de reklam arasi reklam koyduysan ve sonradan onlar kalktiysa veya reklam veren dostu durumun atakildiysa yani teknik birsey oldugunu sanmiyorum. Cikan reklamlar artik cikmiyordur veya kaliteli reklam cikmiyordur. Bu gibi durumlara mudale edemezsiniz, iyi, kaliteli reklamlar ciksin istiyorsaniz kaliteli icerikler ve kaliteli izleyicilere hitap etmelisiniz.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Tbm oranýn kaçtý ? Þimdi kaç oldu ? Bunlarý paylaþýr mýsýn ?
ayný sorun benim baþýmda. sahte izlenme falan yok. gelen yorumlardan bunu anlayabiliyorum. içerik oluþturucu ekibine mail attým. dün 12 saatlik analistik verisi görünmedi ama izlenmenin devam ettiðini biliyorum. tekrar göstermeye baþladý. bu sorun sadece bir videoda. tahminim youtuba büyük bi sorun var reklam istatisliklerini adsense rapordan takip ediyorum sürekli artacaðý yerde çýkýp iniyor. çýkýp iniyor. gün sonunda komik bi rakama düþüyor. inþallah çözerler günlük ortalama 10 dolar kaybým oluyor. 90 bin izlenmede 0.06 dolar kazanç nedir ya þaka gibi. videom açýlýnca kaliteli güncel reklamda gösteriyor. sorun reklam sayacýnda olmalý. artmýyor hazýrdakinide düþürüyor gün içinde.
Konu Zekeriye tarafýndan (16-11-2017 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.
ayný sorun bendede var arkadaþlar normalde 7 aydýr para kazandýran videom bir haftadýr para kazandýrmýyor izlenimler artmakta adsense den kontrol ettim reklam gösterim sayýsý 3000-4000 ken þimdi o videoda reklam gösterimi 100-200 anlýk bir düþüþ araþtýrmalarým sonucunda
1- kasým aralýk ocak aylarýnda bu tür durumlar olur deniyor sene sonu reklam verenler yeni yýl için bütçe belirliyor söylentileri var
2- videona verilen reklam kaldýrýlmýþtýr diyen var ama durduk yerde neden bir anda kapatýlsýn ilginç tabi
hepsi söylentiden ibaret sorun tam olarak ne bilmiyoruz
Arkdaþlar bakýn yardým istersen açýk olmazsanýz bizde cevap verirken hep tahmini þeyleri söyleriz. Ay sonu Ay baþý onlarý geç ama Reklam verenler artýk vermiyor olabilir, veya o videoda çýkan reklamlarýn sahipleri artýk reklam anlaþmasý yapmýyordur Google ile veya yeni sistem oluþturuldu, güncellendi bundan da etkilenmiþ olabilirsin. Yani hep böyle olabilir, olma ihtimali var, veya veya diye uzar gider. Doktora gidiyorsunuz ve diyorsun ki; "Doktor bey aðrým var" doktor ne desin bu soruya ?seefa348 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Sorunu anlatan görsel, örnek, video her ne ise paylaþýn ki %100 doðru sonucu bulmasak bile en azýndan doðru cevaba yakýn en mantýklý cevabý verelim.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Cuma günü veriler düzeldi. O gün ki gelir normal adsense raporu da normaldi çünkü. Ama bir gün sonra adsens yine sapýttý. Tuhaf seyler oluyor.
Beyler sorun devam ediyor. Perþembe gününün sonuçlarý bu, 5320 görüntüleme alan video, 2. fotoðrafta gördüðünüz gibi 17 kuruþ kazandýrmýþ. Ama 580 izlenmiþ olan 2. video 1,86 kuruþ kazandýrýyor.
Gizli sekmeden girdiðim vakit reklamlarda çýkýyor. Asýl para kazanacaðým video para kazandýrmýyor.
![]()
Birçok defalar yazdýk dini, siyasi bir þey vardýr içinde muhtemelen.Kaptan61 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ýçinde etiðe karþý hiçbir içerik yok. Eðlence içerikli bir video siyasi bir þeyde yok.
Konu Kaptan61 tarafýndan (25-11-2017 Saat 21:49 ) deðiþtirilmiþtir.
etiketlere bakýn, açýklamaya filan. Ölüm, küfür, korku vs. vs. biþey olmasýn.Kaptan61 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
yahu geçen ay sorunsuz olarak paramý aldým herþey normaldi. bu ay hiç deðiþiklik yapmadým. neden düþtü gelir hemen hemn sýfýra yakýn. 18.000 reklam gösterimi var 23 ünde gelir 0.56 $ saçmalýk. 15 gün oldu destek ekibine mail atalý daha geri dönen yok. bekliyoruz bakalým.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)