Alýntý Sadeceyoutube Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Diðer konudada bahsetmiþtim ama sorum farklý olacak arkadaþlar,illegal[spam]çalýþan bir kanaldan video kopyalayýp atarsak o illegalci[spamcý]kanal bize telif atarsa,bizde itiraz edersek eðer o kanal bize tekrardan telif atabilir mi?Yani bizim kanalýmýzý kapatabilir mi?Benim baþýma geldide,hani telif atana itiraz edince 10 günlük süre var ya onun ne olduðunu söylermisiniz?
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Bir eseri bir kopyaladi, senden ondan kopyaladin. Sonra senin kopyaladigin, bu icerik benim diye san aihtar atti. Evet itiraz edebilirsin ve kanalin kapanirmi ? evet kapattirabilir ama temel illegallik zaten, tekrar actirirsin yani YouTube ikna edebilecegi bir delille islem yapmayacagi icin, her turlu itiraz hakkin olacak ve dogru ilerledigin'de %95 hakli cikacaksin.

o 10 gunluk surec, YouTube karsi tarafa diyor ki;

ana 10 gun sure, ya dava ac yada beni ikna edecek yasal belgeni yolla, yolla ki video yayina alinmasin, yoksa tekrar yayina alacagim diyor. Yasal bir belge yollayamazsa 10 gun icinde, video tekrar yayina alinir ve YouTube uyariyi kaldirir ancak adamin elinde belge vardir, 10 gunde yestiriremez video yayina alinir, 10 gun sonra belge ile yeniden kaldirabilir.

Neden illegalce gitme taraftarisin ki sen ? Tum sorulariyin hepsi illegal tavsiyeler. Kendi icerigini uret, uretemiyorsan birak bu isi... Birde su var... illegal oldugun surece bi rnoktada yolun kpanacak, yani YouTube bir noktay akadar arkanda durur, sonrasi icin sende gume gidersin