User Tag List


NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 3391 gün önce açýldý. Eðer durumunuz doðrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanýcý_adý ) þeklinde yada daha güncel konulara bakýn.
Toplam 83 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    13-01-2016
    Nereden
    Konya
    Mesajlar
    93
    Tecrübe Puaný
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Alýntý Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
    Bu konunuz neden kapanmadi ? diger konunuzun kapanma nedeni nedir ? ya hemen aklanmaya, suclu cikartmaya calismayin insanlari. Kapandiysa vardir bir nedeni, onuda aciklayin ki bileleim. Ben hangi konunuz neden kapandi bilmiyorum. Bu konuyla ayni ise bu neden kapanmadi ? Ayrica madem boyle dusunuyorsunuz hala bu forum uzerinden bu konudan size referansci toplamay acalisiyorsunuz. Bunuda silelim ozaman biraz saygi ya lutfen biraz SAYGI.!

    Alt tarafi dedim ki; burda aciklamana engel mi koyduk, acikla ki herkes bilsin, adami niye ozele cagisiyorsun, yok ozele cagiriyorsun bari bunu'da ozel yap.!
    Kime,nerede saygýsýzlýk yapmýþým ki?Konu nereden nereye geldi.



    Alýntý rocker_tr Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
    Bir dakika ya ben bu sitenin dolandýrýcýlýk tarzý bir ponzi olduðunu söylediðimde ponzi olmadýðýný o zaman youtube da ponzi demiþtin. Beni bu site için ponzi diyerek iþini baltalamakla suçlamýþtýn. Þimdi bu site ponzi zaten diyorsun. Ne dediðinin farkýndamýsýn sen?

    Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz

    Ben sistemin ponzi olduðunu nerede söyledim?Benim dediðim þu; 150 gün sonra bitcoin yarýlanmasý olacak.Bu olaydan sonra bir çok madencilik sitesi kapanacak.Bu sistemde 90 günden sonra kâra geçiliyor.Yani çok fazla kâr edemeden sistem kapanabilir.Bu nedenle yatýrým yapýp kazanmak isteyenlere farklý önerilerde bulunabilirim dedim.Bu sistemler genelde ponzi olduðu için burada paylaþmak istemedim.

  2. #2
    Erdal Celebi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14-07-2014
    Nereden
    Hollanda
    Yaþ
    39
    Mesajlar
    14,491
    Tecrübe Puaný
    10
    Uye'yi Etiketle
    HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanýn

    Standart

    Alýntý BayZ Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
    Kime,nerede saygýsýzlýk yapmýþým ki?Konu nereden nereye geldi.






    Ben sistemin ponzi olduðunu nerede söyledim?Benim dediðim þu; 150 gün sonra bitcoin yarýlanmasý olacak.Bu olaydan sonra bir çok madencilik sitesi kapanacak.Bu sistemde 90 günden sonra kâra geçiliyor.Yani çok fazla kâr edemeden sistem kapanabilir.Bu nedenle yatýrým yapýp kazanmak isteyenlere farklý önerilerde bulunabilirim dedim.Bu sistemler genelde ponzi olduðu için burada paylaþmak istemedim.
    Dagitmadan toparlayalim ozaman. Yanlis anlamalarada yer vermeyelim...

    Siz @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz bu arkadasa dediniz ki; "Siz bana, size ulasabilecegim bir adres verin ben size dah akazancli yontemler soyleyim" Ben'de dedim ki; "Burda paylasmaniz icin bir engel mi var ?" Siz dediniz ki; "Forumda begenilecegini dusunmuyorum" Bu saygisizliktir. Bu dusuncesizliktir. Siz bu forumu ne olarak goruyorsunuz ? bakin paylasacaginiz bilgiye henuz hic girmedim, o konuyu hic gorusmedik. Siz daha kazancli bir yontem paylasayim dediniz bende niye burda paylasmiyorsunuz dedim ve sizde dediniz ki; "Burda begenilecegini dusunmuyorum" iyi yada kotu tartismiyoruz. Sonra devam ettik... Siz dedim ki; Bu paylasiminiz'da begenilmedi ama engel koymadik. Paylasmaniza izin verdik. Farkindaysaniz ben hala farkli birsey savunuyorum. Paylasacaginiz bilgi uzerine hala bir elestiri yok. Sonra siz dediniz ki; ( Konuyu burda dagitan siz oldunuz ) "Nasil engellemediniz ? ilk acilan konuyu direk engellediniz" dediniz ve sistemin ponzi oldugunuda burda acikladiniz.

    O konunuz hangisi ? neden kapatildi ? hic bir bilgim yok ve haklimi kapatildi haksiz mi kapatildi bunu dahi bilmeden siz direk yargilamaya ve suclamaya kalktiniz. Buda bir saygisizliktir. Dusuncesizliktir.


    Simdi gelelim toparlayamay...


    Var sayalim ki durumu yanlis anladik, siz bana ilk mesajinizda'da "Burda begenilecegini dusunmuyorum" Demek yerine, hocam paylasacagim bilginin temeli guvensizliklerle dolu ve forumdan elestiri almak istemiyorum. Bu yuzden burda paylasmadim derseniz daha farkli bir cevap alabilirsiniz. Ayrica Guvensizlik ise niye baskalarina tavsiye ediyorsunuz ? buda sorulur adama... Sonra kalktiniz sistemin ponzi oldugunu idda ettiniz ve @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz dediniz ki; "Ben nerde ponzi oldugunu acikladim ?" Hadi diyelim ki buda yanlis anladi. Siz bu konu icin ponzi demediniz, oda bu konu icin ponzi oldugunu anladi ve boyle cevap verdi. Siz; "nerde acikladim?" demek yerine neden sunu demiyorsunuz ? "Hocam ben bu konu icin ponzi demedim, acikliyacagim konu icin ponzi dedim"

    Yani konuyu dagitanda, anlamsiz yere tasiyanda senin cumlelerin. Tum detay acevap vermeyim kime saygisizlik ettimdiyorsunuz. Kime edeceksiniz, bu forumun tamamina.!


    ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
    Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
    Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarý Çýk
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasýl kaldýrýrým sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslýnda bunu yapmak için özel olarak kurulmuþ ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoðraf kaldýrma iþlemlerini hýzlý ve ekonomik bir þekilde yapýyorlar. Eðer sizinde resminiz google arama sonuçlarýnda görünüyor ve google fotoðraf kaldýrma konusunda profesyonel bir destek arýyorsanýz bu içeriði iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucularý üzerinde barýndýrmaz, resminizi yayýnlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarýna dahil etmiþtir ve bunun kaldýrýlabilmesi için öncelikle kaynak alýnan site üzerinde ki resminizin kaldýrýlmasý gerekmektedir. Ardýndan yetkili google panelleri üzerinde yapýlacak düzenlemeler sonrasýnda google resim kaldýrma iþlemleri imajkoruma tarafýndan profesyonel bir þekilde garantili bir þekilde yapýlmaktadýr. Hýzlý ve en ucuz bir þekilde google resim kaldýrma ile ilgili ihtiyacýnýz olan desteði veriyoruz.