@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız is guzelmi kotumu bilmemde, neden kurallara uymazsiniz ? Abi niye bukadar israrla ihlal ediliyor bu ....... kurali ? NIYE OKUMUYORSUN abi ? hergun ayni kural, her gun ayni kural ihlal ediliyor ya... Simdi diyeceksin admin ne bu teki agir ol falanda, usta hic kusura bakma, birtek sen ihlal etmedigin icin bu kurali, bizimde fren patladi artik.... gelisi guzel farkli tepkiler gostermeye basladi, COK MERAK EDIYORUM ABI NIYE OKUMUYROSUN BU KURALLARI YAW ? NIYE TAKIP ETMIYROSUNUZ SIZ BU FORUMU ? LA DAHA DUN YAW DUN 2 KISI BANLADIM ve birisiniz ceza konusu halen ana sayfada.... Yaw anlam veremiyorum cidden anlam veremiyorum... KOPY AYAPISTIR yapmiisin konuyu buraya, HICMI SAYGIN YOK SENIN BU KURALLARA UYANLARA, KURALLARI KOYANLARA ?

Kurallariniz agir diyorsunuz, hemen ceza vermeyin diyorsunuz, al hadi ceza vermedim ama bana mantikli guzelce bir aciklama yaparmisin, niye kural ihlali yaptin ? 5 aydir uyesin, belliki isin dusunce aklina gelmis burasi onu gectimde, guzel bir aciklam yaparsan ceza vermeyecegim ve bekliyoum.

Kurallari bilen diger uyeler, kural ihlali gordugunde bir zahmet uyarsaniz, yani TEK BASIMAYIM, konularami bakiyim ? forum duzeninimi saglayim ? forumun stabil calismasi icinmi calisiyim, kendi islerimle mi ilgileniyim ? ben gormeden biriniz arkadasi uyarsada oda ben gelen ekadar duzenlese konuyu nasil olur acaba ?