Gonderilen mesaj: Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Kullanici: Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Suc: Gereksiz yorum yapma, tartismaya tesfik, anlamsiz ve manasiz ima edici cumleler kurmak forum huzurunu bozacak nedenlerdir.
Derecesi: 100
Yonetici Notu:Ceza Aldiniz
Kullaniciya Mesaj:Anlamsiz ve manasiz imalarda bulunmak, yorum yapmak forum huzurunu ve duzenini bozacak davranislardir. Yoneticiler belki sinirlidir, belki neselidir. Tavirlari forumun huzuru ve duzeni icin sade ve aynidir. Forum huzuru ve duzeni bozulmamasi adina anlam tasiymayan, konu ve yorumlar silinir/Tasinir/Duzenlir. Bunun hata oldugunu dusunuyorsaniz dogrudan bize ulasabilir veya Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýzsikayet konusu acabilirsiniz.
Orijinal Mesaj:Merhaba ben yardýmcý olayým size. Daha önceden bu paneli kullanýyor muydunuz? Eðer cevabýnýz evetse Gizza'nýn facebook sayfasýndan bildirin veya skype adreslerinden bildirin. Bu arada dikkat edin bu sitede yöneticiler çok sinirli konunuza cevap veremeden konunuz kapanabilir.TeacherAli42 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)