Alıntı SNİPER Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Erdal Bey cevap için teşekkür ederim.

Freedom'un paypal üzerinden ödeme yaptığını belirtmek isterim. Ayın 3'ünde gelmiş. Eğer bu ay da ödeme yapmasalardı firmanın dolandırıcı olduğunu ilan edecektim buradan. Çok sorunlu ve kesintili de olsa, ödeme geçmişler.

Firma dolandırıcı değil bu manada. Ancak tercih hakkı olanların son tercih etmesi gereken bir network. Nedeni de analycts'de yansıyan kazancı ciddi şekilde makasladıkları yetmiyormuş gibi dashboard'a düşen makaslanmış kazancı da kesintiye uğratıp neredeyse tahmini kazancın 1/4 kadarını gecikmeli olarak 2 ayda bir ödemeleri.

Yani tercih hakkı olanların son tercihi olmalı bu network..
Öncelikle bunu bildirmenize sevindim ancak hala yanlış düşünüyorsunuz. Freddom,un kesintisi %40 diye biliyorum, rakam olarak yüksek ancak hizmet olarak ne katıyorlar bilmiyorum. 2 ayda çok kesinti dediğiniz olayı farklı bir konuda anlattım. Networkler nasıl ödeme yapar ? nasıl işler sistem diye. Size 2 aylık ödemediler, muhtemelen siz YouTube,da ya son 28 günü yada tüm günler diye bakarak çıkan rakamı hesaplıyorsunuz. Network ağa girdğiniz il ayı öder. Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız Konuyu inceleyin, baştan sona okuyun ve kendi kanalınız üzerinden hesaplama yapın. ne kestiler ? nekadar kestiler daha net ortaya çıkactır.