Alıntı teknolistan Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Merhaba arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum ismim Murat 19 Yaşında Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim.
Forum kurallarına bakmadan konuyu açıyorum inşallah problem teşkil etmiyordur.
Problemim şu;
Spam yapıyorum videolarımı attın çok da güzel izleniyor 3 gün önce adsense başvurusunda bulundum ancak henüz mailime bir onay mesajı gelmiş değil ve youtube da para kazanma kısmında pending yani henüz onaylanmadığı yazıyor.
Birkaç ay önce başvurduğum adsense saatler içinde onaylanmıştı.Sizce bir problem mi var ? Nacizane fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.
Özellikle sanırım forumun sahibi veya admini olan @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız abimizden (Etiketledik kusura bakmayın )
Edit: Adsenseye başvurduğum mail ile adsese paneline giriş yapamıyorum bunuda belirteyim.
Forum kurallarini okur iseni hata yapmazsiniz ama amacinzi forumda 5dk dahi vakit gecirmemek, sorumu sorayim, cevabimi alayim gideyim. Neyse, soruna cevap verelim...

@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız ustanin verdigi cevap ile dilersen yeniden basvur ama muhtemelen yine beklersin. Adsense Onay yada RED cevabi mutlaka verecektir. Ama bazi seyler eskisi gibi degil, web sitesi gibi kanaliniz'da inceleniyor artik, hemen vermiyorlar. Onay yada RED mutlaka cevap gelecektir. Ikisi'de yok ise, incelemededir halen...