emin ol erdal senin bu yazdýklarýný silmez, erdalýn yazdýklarýný ytparadan beri takip ederim. evet fevri çýkýþlarý olan birisi bazen de gerekmediði yerde biþeyler söyler ama söylediklerinin %99 u doðrudur þimdiye kadar ben öyle gördüm.

onu savunacak deðilim bu gerçekten tanýmak isteyen birisinin bakýþ açýsýdýr. onu taþlayanlarýn iþine çomak soktuðu için olaylar öyle olmuþtur her seferinde. benim gözlemim hep bu yönde oldu. hiçbir zaman taraf tutmam olaylara bakar ona göre yorum yaparým.

þimdi forum sahibi olup olmamakla alakalý bir tartýþma yaþamýþsýnýz. tartýþma noktanýz belli domain mevzusu, erdal'ýn paylaþtýðý resimden insanlarýn ne anlamasýný beklersin??? farklý biþey anlamamýzý istersen konuþmalarýnýzdan veya akmaster (trk) ýn seninle olan konuþmalarýndan demetler göster görelim,ona göre yorumumuzu yapalým.

erdalla bu forum ortaya çýkmadan önce de ben böyle bir forum hakkýnda defalarca konuþtum ona tavsiyeler verdim. çünkü benim kafamda vardý bu olay. hepsi duruyor isterseniz resimler paylaþýrým. bu forum erdal veya etc ile alakalý deðil, bilgi paylaþýlýyor diye forum oluyor. evet güzel paylaþýmlar yaptýn þahsým adýna da teþekkürler. ama kimse paylaþým yapýyor diye forumun sahibi olamaz. sen geçen gün mesajýnda erdalý daha 2 haftadýr tanýdýðýndan bahsetmiþtin. þimdi söyle bakalým kim internet üstünden 2 haftadýr tanýdýðý biriyle ortaklýða girer ki? hele ki erdal yaþadýðý ortaklýk probblemlerinden dolayý hayatta böyle bir iþe kalkýþmaz. ki ferdi gibi bi uzun süredir birlikte iþ yaptýðý adam da var burda.

çürük elma mavzusunda benim de söz hakkým olduðu için yazdým. bir atasözünden bahsettim "aðaç olgunlaþmadan düþen meyveler çürümüþtür" diye. burda alýncak bozulacak bi durum yok ortada. allah herkesin içini bilir.

þimdi ben isterim ki böyle konuþmalar deðil de biþeyleri göster öyle görelim konuyu. ben bunu beklerim senden.

ayrýca r10 daki konuyu göremiyorum ama bu domain ile alakalý ise daha fazla konuþmaya gerek yok herkes anlamýþtýr durumu.