Alıntı Erdal Celebi Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Hesabiniz kapandiysa 2. Uyelik acmakta yasaktir. Ayrica bir uyeliginizi kaybetmenize ragmen hala okumadan islem yapiyorsunuz. Yorumlari okudum da, YouTube kanalini hatali girmissin demek ki hala okumadan, dikkat etmeden islem yapiyorsunuz.

Normalde bu uyeligin'de kapatilmasi gerekiyor, sisteme multi olarak yakalanmissin zaten fakat @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız usta ne der bilmem, ilk konuya o bakmis ve bende mudale etmedim, ilk ben gorseydim bu konunu okumadan senin bu uyeligini silmistim. Ama Serkan usta bakmis, ona konuyla ilgili bir soru sordum ve sonra bu basliga girdim, umarim Serkan usta hakkinda iyi bir karar verir.

Kamera karsisinda iyisiniz ancak iceriklerinizi biraz kaliteli yapmaya calisin, kullandiginiz kameranin kayit ozelligi pek iyi degil sanki... Ayrica izmir festivali isimli videolarinizda da ses berbat otesi ve son olarak "AMANDA CERNY İLE TANIŞMAK" bu baslikta ki videonuz da yanilticilik var. YouTube izleyicileri bu tarz seyleri pek sevmezler.
bilinçli bir şey değildi öncesi bir hata yüzünden forumdan komple gitmemiz mi gerekiyor buna göre bilmediğimi yazıp özür diledim evet ses ve kamera sorununu aslında çözdük de daha işe koyamadık o kısmını aslında diğer popüler videolar üzerinden yürümeyi düşündün o video onun sonucu ve sileceğimiz bir video olarak aklımızda o hep sonra dedik ki niye başka şeylere takılıyoruz ne yapıp ediyorsak onları çekelim festivalde ses kaydı yapmak imkansızın ötesindeydi bas yüzünden teşekür ederim