Sorular:
1)Quiz nedir? yani forumda dolaştığım süre zarfında birden fazla Quize katılmak falan gibi konu başlıkları görüyorum Quiz nedir ?
2)Quize katılmanın kanal için olan iyi ve kötü yanları nelerdir ?
3) Quize katılmak için youtube istatistiklerinin ne durumda olması gerekiyor?
4)Bağzı network şirketleri örn ETC Network gibi paypal ile ödeme yapıyor ben 18 yaş altı iken paypal kart almıştım ama denildiğine göre 3000 miydi neydi yani daha fazlasını ve yıllık ta o kadardan fazla para çekemiyormuşsun yani para hesabına geçiyor ama paypal vermiyor çünkü yıllık para çekme limitin dolmuş oluyor bu nedir bu konuda biraz açıklama alabilir miyim?
5)Paypal,enpara,webmoney bunlar konusunda biraz açıklama alayım yani sanal bankacılık olayı enparada paypal gibi sınır var mı? ayrıca normal banka hesabı açacak yaştayım normal banka hesabımı açsam?
Son olarak istek

Arkadaşlar bilgisayarında C4D yüklü olan varsa kanalım için ona bir intro templatesi versem bana intro yapıp verebilir mi? hiç uğraşmasın ben ona template vericem oda sadece ortasına kanalımın adını yazıp vericek bende yapabilirim ancak C4D nette 6Gb AKK dolu olduğu için 5 günde falan iner heralde

Bu arada sorular için üzgünüm youtube olayında yeniyim özgün bir youtube kanalım var ve en iyisi olmak için çabalıyorum bu konuda hevesliyim durmucam hiç abonem yokkende çektim şimdi 146 abone var yine çekiyorum hiç izlenmese yine çekerim :A