Youtube bu ne yapacaðý belli olmuyor kardeþim,hesapta soramýyoruz maalesef caný nasýl isterse öyle yapýyor,ama sen yinede pes etme videolarýn özgünse þikayete devam et illaki bir yerde geri dönüþ yapacaklar.
Merhaba arkadaslar.Öncelikle Azerbaycandan selamlar.Þimdi sorunuma geçeyim.
Ben özgün kanal olarak çalýþýyorum.Yani kendi videomu çekip, kendi logo ve youtube adres falan videoya ekleyip yayýnlýyorum.Sorun þurasýndaký benim videolarý baþkalarý kopyalayýb kendi adýndan kanalýnda yayýnlýyor ve ben telif hakki þikayeti atsam da youtube bana geri dönüþ vermiyor, yani þöyle dersek ne videoyu kaldýrmýyor ne de bana hiçbir cevap vermiyor.Son 1 ayda þu sorun yaranmýþ galiba.Çünkü daha öncelerde de böyle haller olunca þikayet bildirirdim ve 1 kaç saat sonra kabul olunurdu.Son zamanlar nedense þikayetlere y anýt vermiyor.Þikayet yaparken de herþeyi önceler yapdýðým gibi doðru giriyorum.Lütfen bu sorunun neden kaynaklandýðýný bilen varsa yardýmcý olsun.
Haa biþey unutdum, dün birine þikayet attým ve kendisini haberdar ettim videoyu kaldýrmassa banlanacak diye, hemen videoyu sildi ve bana gmailden youtube mesaj gönderdi þikayet ettiyiniz kiþi videoyu zaten silmiþ diye.Yani buna hemen cevap veriyorlar amma þikayet atarken 1 kaç gün geçse bile cevaö verilmiyor video da öylece baþkalarý tarafýndan yayýnlanýyor.
Youtube bu ne yapacaðý belli olmuyor kardeþim,hesapta soramýyoruz maalesef caný nasýl isterse öyle yapýyor,ama sen yinede pes etme videolarýn özgünse þikayete devam et illaki bir yerde geri dönüþ yapacaklar.
Baþýný Daima Dik Tut,Unutma Baþý Eðik Olanýn Celladý Çok Olur...!
Eðer Ölümüm Kurtaracaksa Vataný,Bu Caný Koruyan Nefse Yazýklar Olsun..!
Doðru Olsan Ok Gibi Yabana Atarlar Seni & Eðri Olsan Yay Gibi Elde Tutarlar Seni...
Bir Piç Olup Ýmparator Olmaktansa,Onurlu Bir Hiç Olmayý Tercih Ederim...!
Kimseyi Ezmedim,Ezeni Ezdim...!
BÝR UMUTTUR YAÞAMAK...!
yoksa sen o sahte telifçimisin , o herkese telif atanbuldum seniii
Evet özgün kanal bende, kendi videolarýmdýr ama son zaman youtube hiç bakmiyor þikayet bildirimlerine, gerilemiþler iyi iþ çýkaramýyorlar artýk
---------- Mesaj eklendi 14:12 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 14:11 ----------
cebraa yok kardes ne sahte telifci yaa :A
Bakinec777 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
3-5 gun surebiliyor incelemeler. Hersey dogru ise cevap bekleyin youtube dan, eger kabulk etmeyeck olsalar olumsuz geri donus yaparlar ve ne eksik onu soylerler. Demekki incelemede hala...
Uyari
Bir kac konunuza denk geldim, tamami kalin yazi ile yazilmis. Lutfen konunuzda sadece deginmek istediginiz kisimlari kalin yazi ile yazin. Tamami kalin ( Bold ) yazi kullanmak gorunum acisindan cirkinlik yarattigi icin yasaktir.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)