User Tag List


NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 1942 gün önce açýldý. Eðer durumunuz doðrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanýcý_adý ) þeklinde yada daha güncel konulara bakýn.
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tekrarlanan Ýçerik Uyarýsý Hakkýnda;

Konulanmýþ Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #5
    Standart Üye
    Üyelik tarihi
    09-04-2020
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puaný
    1
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Ayrýntýlý bilgi için çok teþekkür ederim. Dediðim gibi, ben filmin yapýmcýsýyým. Yapýmcý belgem zaten var, kaldý ki filme ait Eser Ýþletme belgem var. Tüm haklarýyla benim. Her gece bakýyorum, 3-5 kanal filmi yüklüyor, telif bildirimi yapýyorum. 1-2 saat içinde kaldýrýlýyor YouTube.

    Bu fragmanlarý zaten ilk paylaþan bendim haliyle sinema vizyonu öncesi. Ondan sonra tabi çoðu kanal paylaþtý ki bunu zaten engelleyemeyiz çünkü film pr yapýyorlar. Boxoffice sayfasýna fragmaný kaldýr diyecek halimiz yok örneðin çünkü adamýn iþi bu zaten

    Ben tekrar kanal açýp, kendi içeriðimi yükleyince böyle bir sorun oldu sanýrým. Yani kendi videom, filmi, fragmaný zaten ben yapmýþým, yayýlma sebebi benim Ama bir itiraz yeri yok sanýrým YouTube a. Mecbur sileceksin diyor. Sorun deðil bende sildim fragmanlarý.

    Umarým tek sorun budur, çünkü detay yok. Bilgimde kýsýtlý, fikir yürütebiliyorum sadece

    Yoksa gereksiz çok yazýk olacak
    Konu velfecir tarafýndan (09-04-2020 Saat 16:17 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Tekrarlanan Ýçerik
    Konu Sahibi ace Forum YouTube Hakkinda Soru Sor
    Cevap: 6
    Son Mesaj : 04-06-2019, 12:55
  2. Yabancý Ýçerik Hakkýnda
    Konu Sahibi daimarz Forum YouTube Hakkinda Soru Sor
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 19-11-2018, 16:41
  3. Telif Uyarýsý Hakkýnda
    Konu Sahibi Zartalýlar Forum YouTube Hakkinda Soru Sor
    Cevap: 7
    Son Mesaj : 26-02-2016, 08:57
  4. Ýçerik Hakkýnda Yardým
    Konu Sahibi murat1154 Forum YouTube Hakkinda Soru Sor
    Cevap: 8
    Son Mesaj : 03-04-2015, 12:59

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarý Çýk
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasýl kaldýrýrým sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslýnda bunu yapmak için özel olarak kurulmuþ ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoðraf kaldýrma iþlemlerini hýzlý ve ekonomik bir þekilde yapýyorlar. Eðer sizinde resminiz google arama sonuçlarýnda görünüyor ve google fotoðraf kaldýrma konusunda profesyonel bir destek arýyorsanýz bu içeriði iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucularý üzerinde barýndýrmaz, resminizi yayýnlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarýna dahil etmiþtir ve bunun kaldýrýlabilmesi için öncelikle kaynak alýnan site üzerinde ki resminizin kaldýrýlmasý gerekmektedir. Ardýndan yetkili google panelleri üzerinde yapýlacak düzenlemeler sonrasýnda google resim kaldýrma iþlemleri imajkoruma tarafýndan profesyonel bir þekilde garantili bir þekilde yapýlmaktadýr. Hýzlý ve en ucuz bir þekilde google resim kaldýrma ile ilgili ihtiyacýnýz olan desteði veriyoruz.