Evet haklýsýn, istediðin yere istediðin þekilde cevap verebilirsin. Sonuna kadar katýlýyorum ama... Konu içerisind bir kýsma cevap vermiyor isen ve o kýsmý sende anlamdýn ise yada sen süper zeka olup anladýn ve hepsine cevap vermiþ olsan dahi bile... Bir baþkasýnýn anlamadým dediði yere "Gayet anlaþýlýr" diye YA-ZA-MAZ-SIN.! cevabýný verir çekilirsin. Ben senin, neye yazdýn neye yazmadýn kýsmýný eleþtirmedim. Ben senin, sende anlamamýþsýn ki farklý yere cevap vermiþsin oysa ki admin þu kýsmý anlamamýþ ve kalkmýþ adama laf vuruyorsun dedim. Bence senin Türkçen sorunlu @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz çünkü kurar iken de anlar iken de farklý anlayýp farklý yorumluyorsun. Bence, kimseye laf vurmadan, kimseye bilmiþlik yapmadan eðer yardýmcý olmak istiyor isen konuya odaklý cevabýný ver çýk. O bunu demiþ þu bunu demiþ karýþma....Ýstediðimn cümleye istediðim kelimeye, istediðim karaktere cevap veririm. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bu forumun adminleri dahil (sonuçta seviyemi bozmadan istediðim yorumu yaparým. Keyfin kaldýrmýyorsa doktora görün.
Sen gerçekten rahatsýz birisin. Çok ciddiyim sen rahatsýz bir insansýn. Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Burada ki konuda, konuyu ben kapattým. Seni muhattap bile almadan verdiðin son cevapta ne derece zor durumda olduðunu gösteriyordu zaten. Bu konu da Serkan seni tanýmaz etmezBen ýsrarla "laf sokmam, düþmanýna dahi laf sokmam" diyorum. Sen ve Serkan ise gönüllü olarak yalvarýr gibi "laf sokun, nolur laf sokun" diyorsunuz adeta. Az önce sana doktora görünmüþtüm ama bence Serkanla beraber görünün bi doktora.adama gelmiþsin laf sokmuþsun. Buna cevap alýnca da ben þunu yapmam bunu yapmam diyorsun ve dahada köþeye sýkýþtýrýlýnca yok ýsrar ediyorsun vs. Bak senin sorunun var. Ya rahatsýz bir kiþiliðin var yada Türkçen iyi deðil bence çok fazla Türkçe þekil de iltiþim kurma
Ha iþte bende onu diyorum. Sen farklý boyutlarda geziyorsunSen ne mecazi anlamda ne de somut anlamda hiç bi þeyim olamazsýn (tövbe töve konu garip yerlere varýyor). Yani teklifte zaten bulunamazsýn. Onu geç. Senin beni anlayabilmen için ayný frekansa geçiþ yapman lazým. Zorlama, þu anki þartlarda anlayamazsýn.uðraþma bu boyuta geçmeye. Baksan, teklifi bile nasýl anlamýþsýn
Çýkma teklifi anlamýnda deðil, "sanki komþun olma teklifi yollamýþým" da; "KALSIN" diye cevap veriyorsun demiþtim. Bak, seninle ayný forumda olmak bile beni rahatsýz eder iken bence þansýný zorluyorsun
gazý koz anlayýp cevap veriyorsun bence git TÜRKÇE DERSÝ al yada rahatsýz isen lütfen tedavi ol gel... Ben zaten senin olduðun frekansa geçemem, geçmekte istemem...
Burayý anlamadýmSen hakikaten çok takýntýlýsýn. Israrla soktun soktun diyon. Bi geliyon sen dedin siz dedin falan. Yok yok sen doktora görün ciddiyim.yoksa cevap vermek isterdim.
OlabilirSen bu sanal alemde ciddiye alacaðým son adamsýn belki de. Hatta tüm dünyayý dahil edelim. Çok ciddi söylüyorum, o kahrolasý teröristlerden bile daha az ciddiye alýnacak adamsýn.ciddiye almak zorunda deðilsin ki zaten ciddiye AL.! demedim, AL-MA-LI-SIN dedim yani önerdim. Türkçen iyi olmadýðý için bir þey demiyorum artýk bu tür anlamalarýna. Ama bunu bu kadar nefret ile ifade etmen ne derece rahatsýzlýðýn olduðunu ortaya koyuyor. Bence doktora falan görünme ben teþhisi koydum sana
Çocuk sen ruh hastasýsýn gerçekten. Bu söylediklerin maalesef sende mevcut ve kendini ýspatlamaya çalýþýyorsun. Belli ki her ortamdan kovulmuþsun, bir yer tutunamamýþsýn. Teþhis koydum demiþtim ya bak þimdi onu açýklýyorum iþte iyi dinle...Ben yýllardýr bir çok forumda, bir çok sosyal medya grubunda takýldým. Ama sen ve Serkan kadar takýntýlý ve sokulmaya meraklý hiç kimseye rastlamadým. Yani hakikaten burada resmen egonuzu tatmin ediyorsunuz. Bu forum sizin egonuzu tatmin etmek için müthiþ bir araç. Hani adminsiniz ya. Dokunulmazsýnýz ya. Burada bi çok kiþi sizden þikayetçi bunu siz dahil biliyorsunuz. Yani her yorumdan gocunmanýz falan bunlar kasýt. Ýþiniz gücünüz ortalýðý karýþtýrmak konularý saptýrmak bir iki göz daðý vermek adminliðinizi göstermek vs. vs.
Ruhinin yanýn da bir kaç amatörce video editlemiþsin onunla övgü toplamaya çalýþýyorsun. YouTube da bir kaç ( mantýk ve teori kavramý için de ) doðru olduðunu düþündüðün þeyleri çok bilgiliymiþsin gibi gelip cevaplýyorsun. Yardým etme duygunu saygý ile karþýlýyorum ama burada sana kimse yalvarmýyor gel þunu yap gel bunu yap diye. Afganresula heveslenip onu taklit ederek kiþilik sorunun olduðuda ortada görülüyor.
Herkesin bizden þikayetçi olduðunu belirtmiþsin. Þikayetçi olan herkes Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz burada þikayetini iletiyor. Bak sen bile neler yazýyorsun hala banlanmadýn ve tehdit de edilmedin mesela. Yukarýda yazdýðýn þeylerin bir kelimesi bile bizi anlatmýyor. Bana kalýrsa kendini anlatýyor. Rahatça bize laf vurabiliyorsun, aklýn sýra ezmeye çalýþýyorsun ki þu laflarýna dahi hala banlamýyorum seni bu bile o söylediðin sözlerin en iyi kanýtý iken forumda bir sürü kanýtý bulunur o söylediklerinin tek kelimesini hak etmediðimize dair.
1- Onca þey yazmýþsýn cevapsýz mý kalmasýný umuyorsun ?Bence bu iþi daha fazla uzatmayalým. Ben konuyu açan arkadaþa seviyeli yorumumu yapmýþým. Yorumumu beðenmiyorsan okuma. Okuma ya. Okuma. Takýntý yapma.
2- Konuyu daðýtan sensin. Ben senin yorumuna bir þey demiyorum. Türkçen iyi olmadýðý için tekrar açýklayayým...
Sen, adamýn bütün sorusuna cevap vermemiþsin ki muhtemelen sende anlamadýn. Serkan ise, ( belki tamamýný belki bir kýsmýný anlamadý olabilir. SANANE.! ) konuyu anlamadýðýný belirtmiþ ve sen sadece adama cevap vereceðin yerde, "GAYET ANLAÞILIR" diye ( bence sýrf admin diye o haltý yedin ) diye @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz a aklýn sýra laf sokuyorsun. "Kusura bakmayýn, amacým laf sokmak deðil o anlamda yazmadým" diyemeyecek kadar insaný duygularýn dýþýnda kalmýþ bir insansýn ki bu durumu böyle devlet meselesine çevirdin.
Albert Einstein'ýn bir sözü var. "Dünyada ki en büyük aptallýk herkesi memnun etmeye çalýþmaktýr." Beceriksiz gazeteciler gibiEk olarak. Bu forumdan soðutmak için elinizden geleni yapýyorsunuz. Sen ve Serkan denilen þahsiyet. Hakikaten amacýnýz ne belli deðil. Hani bi tek ben size tepkili olsam hakikaten seni dinleyip doktora gidicem. Ama kaç kiþi var burada sizden memnun olmayan þikayetçi olan. Yahu þikayetvara adam gidip þikayet bile açmýþ bu forum hakkýnda. Yani þikayet tavan yapmýþ durumda. Az kendinize çeki düzen verin. Ciddi ve iyi niyetli bi tavsiye bu. Kendinizi bi toparlayýn. Hakikaten fazlasýyla soðuttunuz bu forumdan.deðersiz bulduðun þeyleri deðerli sanýp kullanmaya çalýþýyorsun. Anlamaný beklemiyorum ama o þikayet detaylarýna baktýn mý sen ?
neyse ya hiç güleceðim yoktu gerçekten. Bir de herkes þikayetçi diyorsun söylermisin kim miþ bunlar ? Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz forumda böyle bir bölüm var. Adam bana iftiraz attý, yalan dolan þey yazmasýna raðmen banlamadým söz hakký verdim
sen kiminle konuþtuðunus anýyorsun çocuk. Burasý ytpara.com deðil farklý bir forumdasýn çünkü ya orasý sanýyorun ya kendini anlatmaya çalýþýyorsun yada Psikiyatri doktorlarýnýn uzmanlýk alaný olan bir rahatsýzlýðýn var çözemedim....
Biliyorum ciddiye almazsýn ama almaný umuyorum. Kendine gel çocuk, bir an önce kendine gel ve toparlan çünkü seni uzaklaþtýrýp o rahatsýzlýðýna bir olumsuz olay daha eklenmesin. Nasýl biri olduðumuzu iyi anla, geçmiþ yazýþmalarýmýza bak, kendi yazdýklarýný tekrar tekrar oku ve ne cevap vermiþiz ona bak sonra bizle muhattap ol çünkü bu kafa ile yakýnda uzaklaþtýrýlýrsýn forumdan. Ve sonra sende gider þikayet var da konu açarsýnBak ýsrarla kalman taraftaryým ve seni normal insanlarýn olduðu boyuta çekmeye çalýþýyorum bence deðerlendir bunu...
Sadece þu cümlene düzgün ve ciddi cevap vereceðim.Bu forumda takýlmamýn amacý özellikle youtube konusunda bir çok kiþiye destek olmak yardýmcý olmak. Ama sen her yaptýðým yoruma "yanlýþ konuþuyon, saðdan soldan laflarla konuþuyon" falan diyorsun. Ben saða sola bakarak konuþmak. Kendi tecrübelerimi konuþurum sadece.
Bak, yardým etmek istemene sözüm yok. Bir þeyi yanlýþ söylüyor isen yardým etmek istemiþ olman yanlýþ anlatmana göz yumacaðýz anlamýna gelmiyor. Ayrýca, yanlýþýný sende kabul etmeyi bileceksin.
Örnek; "Kanalýmý nasýl büyütürüm, nasýl geliþtirebilirim" diye gelen bir soruya, "Doðru baðþlýk gir, izlenecek konu bul, özgün ve kaliteli ol" denir iken bu cevap bile beným için klasik hazýr cevaptýr.
Doðru baþlýk neye göre kime göre ? bu iþin mantýðýný anlatmayan kelimeler onlar. Üstelik sen, bu cümleleri daha alakasýz bir konuda söyledin ve bende dedim ki;
"Bunlarý biraz aç, ne þekilde açar isen ona göre cevaplýyacaðým" Sen orada hata yaptýn iþte... O konunu tekrar oku.!
Kalite. Evet Kalite. Kalite denilince senin aklýna ne geldi acaba? Örnek vereyim belki daha iyi anlarsýn. Kafan karýþmasýn diye çok basit anlatýcam Bu þekilde bir cümle kurdun orada... Ben bir þey anlamadým, ben bir þey ifade etmedim ve sen kim olduðunu sanýyorsun da benim akýl seviyemi ölçme cürettine giriyorsun ? daha basit anlatacakmýþ mýþ vs. Seni o an banlamam gerekirdi o an.! Bak hala söz hakkýn var iyi dðerlendir bence.! Ben sana yazar iken þunu aklýmdan geçirdim; "Senin gibi doðru yanlýþ bilgi veren o kadar çok insan var ki, bilgisi olmayýp fikri olan, senin bilgini anlamak için o baþlýklarý biraz aç dedim. Bilgin var ise düzgün bir þekilde açar idin ama olmadýðý için açamadýn. Hatta ve hatta HADSÝZ.! ce bir cevap verdin. Ýþte bu yüzden, ( umarým ) kendine gel diyorum, kendine gelmelisin. Yukarýda kalýn yazý ile belirttiðim cümlenden sonra benden zaten saygý maygý bekleme hatta bu forumda kimseden bekleme.! @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Bu kiþide gelmiþ; Ne kadar kalender olduðunu biliyorum verdiðin bilgiler için teþekkür ederim" demiþ. Onuda çözmüþ deðilimforumda 5 konun var 4 tanesi satýþ bir tanesi EGO tadmin etme. Ruhi nin videosu Trendlere girmiþ onun editörlüðünü ben yaptým konundan bahsediyorum. @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz bence sen olayý bir anla sonra gel muhattap ol...
Gerçekten içinde bulunduðun ruh haline üzülüyorum. Kendini anlatýyorsun demiþtim yaHani youtube dan gerçekten anlayan biri olsan tamam diycem. Kendi doðrumu sorgulayacam. Ama Sen youtubedan falan anlayan biri deðilsin. Anlyýor olsan Yýllardýr yürütmeye çalýþtýðýn kanalýn 4k abonede kalmazdý. Þimdi sen buna da laf soktun diyeceksin. Peki kardeþim. Evet bu sefer haklýsýn. Youtubedan anlamýyorsun. Laf sokuyorum.cidden þuan %100 emimn oldum çünkü yýllardýr yürütmeye çalýþtýðýn bir kanalýn var ve 4K abonesi var. Benim yýllardýr yürütmeye çalýþtýðým bir kanalým yok
ve 2500 Abonesi var. istek üzerine, rica üzerine bir kaç konuya deðiniyorum bir kaç ay bir içerik üretirsem üretirim. Mesela en son 4 ay önce video atmýþým, sadece yorumlara yetiþebiliyorum içerik üretmeye zamaným yok. Ama 12-13 tane kanal yönetiyorum. En küçüðü 14 Bin abone de 1 yýl oldu kanalý açalý en yükseði 1 milyon 400 bin de 1 yýlýný dahi doldurmadý. Üstelik benim kanalým 2 kez kapandý tekrar açtýrdýk ve biraz da bu yüzden içerik üretme hevesim kaçtý zaten az vaktim oluyor onuda ona harcamak istemedim. 1 Yýl kapalý kaldý o kanal fakat sen kendi kanalýný tarif etmiþsin
senin kanalýn 4K da
benimkisi deðil. Ýþte burada düðüm çözülüyor. Baþýndan beri bunu diyorum iþte, sen rahatsýz birisin ve bize yakýþtýrdýðýn davranýþlarý aslýnda kendin yapýyorsun. Tekrar diyorum
kendine gel çocuk...
Adýna sevindim. Umarým bu yazdýklarýmý sonuna kadar okursun ki sanmýyorum. Okusan bile beynin kaldýrmaz muhtemelen bir süre sonra yine gazý koz anlarsýn ama olur da okur isen ve anlar isen eminim ki doðru yolu bulmuþ olursun.Büyük ihtimalle bu yazdýklarým bu foruma ait son yazýmdýr. Daha da buraya herhangi bi yere bi þey yazmam.ama tekrar gelip yazmaz isen buna da sevinirim.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz çocuk resmen kendini anlattý ya lafigüran olarakta bizi seçti iyimi
forumda bir delimiz eksikti o da tama oldu
bizi anlattýðý kýsmý okur iken kendini anlatýyor diye iddia ettim ama aþaðýda kanal hikayesine girince tamam dedim
bunun bulunduðu frekans aralýðý tahmin ettiðimden çok uzakta. Umutsuz vaka...