Sonunda beklenen oldu Yt sormuş olduğum kanalımın para kazanma aktifliği hala gercekleşmediğini sebeplerını sormuştum .İlk bunu turkce olarak sordum 3 gun bekledım cevap felan gelmedi. Sonra bunu ceviricide ingilizceye cevirdim birde oyle sansımı denedım 24 saat sonra bır suru cevap gelı ama bu aşağıya eklediğim cevaplar proflardan geldiği için burda sizlerle paylaşıyorum . Yılsonuna kadar butun başvurular değerlendirileceği ve yeni iş ortagı guncellemeleri , para kazanma bölümü güncellemeleri geldiğini felan soyluyorlar bir göz atın ısterseniz...
1. cevap :
Merhaba,

Uygun ve YouTube Ortak Programı Haziran ayından önce 1 başvurusunda herkes için, uygulama gözden geçiriliyor ve e-posta güncellemeleri yakında gönderilecek olacak. En kısa e-posta gönderilir olarak İçerik Stüdyosu güncellemede Para Kazanma Page göreceksiniz.

Eğer 1 Haziran sonrasında uygulanan veya kısa bir süre önce uygun hale gelmiştir varsa, sürece uygunluk ve program eşiklerini karşılamak olarak geri yılın sonuna kadar duymak bekleyebilirsiniz.

Sana SSS dahil YPP uygulamaları bizim son güncellemeyi okuyabileceğiniz ana tartışma içine iplik taşımak için gidiyorum.

Umarım yardımcı olur!
YT Asaheli

2. cevap :
Merhaba,

Youtube, daha fazla inceleme ve reddetmeyi önlemek için içeriğinizi kontrol etmeli ve youtube'yu ve zamanınızı kaydetmelisiniz.

Kanalınızdan para kazanmak istiyorsanız, içeriğinizi youtube Şartlar ve Koşullarına göre hizalamanız gerekir. Para Kazanmak için Bunları Takip Edin Kanalınızı.

Youtube Kanalını Para Kazanmadan Uzak Tutmanın En Önemli Sebepleri 🔥🔥

Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız


YouTube İş Ortağı Programı Para Kazanma Yüklemeleri (Çoğaltma dahil) Yeni Güncelleme 🔥🔥

Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız


YouTube İş Ortağı Programı Yeni Güncelleme Urduca / Hintçe Killing 🔥🔥

Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız


Kanalınızı youtube şartlarına ve koşullarına göre para kazanmanıza yardımcı olur.

Saygılarımızla,

Youtube Arena