Alýntý Yunus Yeþil Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Hoþbulduk Hocam.
Abi nasýl bir isteksizlik bu, içime kurt düþtü (: Hastayým son videolar öyledir dedim ama hepsi öyle herhalde.
Selamun Aleyküm diyorum videolarýn baþýnda peþine kanalýma hoþgeldiniz demem çok etkiler mi ki ? Bir de bu her video için deðil mi yanlýþ anlamadým ? Yoksa kanalýn giriþinde karþýlama olarak mý ? En son videoyu kanal giriþine koyuyorum hem takipçiler hemde yeni gelenler için bu da yanlýþ mý acaba ?
Son olarak Abi þimdi ilk baþlarda sanýrým ilk 5 videoyu ilk önce yazýp anlatmaya çalýþtým onda da sadece bakýp okudum saçma bir þey oldu. Yani hem kaðýda yazýp hemde doðal çekemiyorum videoyu, doðallýk bozuluyor sanki. Direk doðaçlama anlatýyorum bu da mu yanlýþ mý ?
yokm kardeþim yani demek istediðim hani bir karþýlama yap nasýl ki evimize misafir geldýgýnde hoþgeldin felan diyoruz yani bu hoþ olur ve sonra ki konu ise once nedeyecegýný iyi analiz et ve surekli kameraya bakarak konuþ tam olarak kameranýn lensine bakki izleyenler sanki bana bakýyormuþ gibi hissetsin saga sola bakarak biraz sanki ciddiyet bozuluyor.. umarým anlatabilmiþimdir